Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Toro verlengt partnerschap met GEO

NIEUWS
REGELGEVING & JURIDISCH
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, dinsdag 2 april 2024
31 sec


The Toro Company heeft zijn tienjarig strategisch wereldwijd partnerschap met de GEO Sustainable Golf Foundation verlengd.


Dit nieuws wordt gemeld op de Engelstalige website GreenKeeping. The Toro Company richt zich al vele jaren op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe kennis, ideeën en productinnovatie als het gaat om waterbeheer, hybride en elektrische technologie, lagere emissies en brandstofefficiëntie. Tegelijkertijd strekken de duurzaamheidsinspanningen van The Toro Company zich uit tot golfbanen en -organisaties en via het The Toro Company Foundation Giving Program heeft The Toro Company consequent bijgedragen aan pleitbezorging voor duurzame golf, betrokkenheid bij de sector en de ontwikkeling van kennis, programma's en hulpmiddelen.

Toekomst

In de toekomst zullen The Toro Company en GEO Sustainable Golf Foundation doorgaan met het ontwikkelen en aanbieden van deze non-profitprogramma's, hulpmiddelen en begeleiding aan de sport, plus meer casestudies en voorbeelden van hoe de oplossingen van The Toro Company kunnen bijdragen aan een efficiëntere, populairdere en duurzamere toekomst voor faciliteiten.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER