Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

NWST NeWSTories zoekt ondernemende salesmanager met een groen hart

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, maandag 17 juni 2024
100 sec


NWST zoekt een resultaatgerichte en inspirerende senior salesmanager. Na een inwerkperiode en het geleidelijk terugtreden van de huidige CEO zal deze accountmanager op den duur vanuit het directieteam leidinggeven aan alle commerciële activiteiten binnen de onderneming.


De kandidaat

De kandidaat die wij zoeken, is een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid. Interesse en ervaring in de groene en de mediasector zijn een belangrijke pre, maar bovenal ben jij gemotiveerd om samen met ons een visie te ontwikkelen op de ontwikkeling van de uitgeverij en onze producten. Je start met een eigen klantenportefeuille, maar op termijn is het de bedoeling dat je doorgroeit naar de functie van commercieel manager. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij of zij gelooft in de kracht van goede vakbladjournalistiek, waarbij de uitgeverij fungeert als een verbinder binnen de sector. Je hebt aantoonbaar ervaring en/of affiniteit met digitale ontwikkelingen in de mediasector. Je bent daarnaast resultaatgericht, communicatief vaardig en nieuwsgierig. Qua leeftijd denken we aan een kandidaat tussen de 30 en 45 jaar. De geschikte kandidaat woont bij voorkeur in/rondom de regio Nijmegen.


De functie

NWST NeWSTories is vijfendertig jaar geleden opgericht door de huidige ceo, Hein van Iersel, en is verantwoordelijk voor zes groene vakbladen/platformen, die zich allemaal richten op de groene sector. Ongeveer tien jaar geleden is het verdienmodel omgegooid van advertentie-gedreven naar het zelf ontwikkelde Content Partner-model. Er werken zo'n 13 fte en nog eens 15 freelance medewerkers bij ons. Als salesmanager sta je tussen het team. Je signaleert ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar mogelijkheden voor de platformen van de uitgeverij. Je bent een echte netwerker. Je weet wat belangrijk is voor jouw lezers, maar ook voor jouw commerciële partners. Naast een eigen klantenbestand wordt jouw primaire verantwoordelijk eindelijk leiding geven aan het hele sales team met duidelijke salestargets.


Zes platforms

NWST is op dit moment verantwoordelijk voor zes verschillende platforms voor de groene professional: Greenkeeper (sinds 1992), Fieldmanager (2005), Boomzorg (2008), Boom In Business (2008), Stad + Groen (2013) en vakblad De Hovenier (2018). Al onze titels zijn marktleider op het specifieke vakgebied. Naast het uitgeven van deze platforms organiseren wij events, demodagen, masterclasses en verkiezingen, zoals Greenfluencer, Greenkeeper of the Year en Fieldmanager of the Year.


Jouw profiel & ervaring

hbo/wo-werk- en -denkniveau;
kennis van of ervaring in de groene sector is een pré;
kennis van marketing en digitalisering (uitgeversvak kennis = interessante pré)
kennis van en ervaring met verkoop;
aantoonbare trackrecord in business-development;


Wie ben jij?

Strategische denker met leiderschapskwaliteiten
Resultaatgericht: je krijgt energie van targets en Kpi's
Empathisch en daadkrachtig
Enthousiast en relatiegericht


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een zeer marktconforme vergoeding en daarbovenop een aantrekkelijke bonus. Tot de arbeidsvoorwaarden horen uiteraard een laptop, telefoon en auto van de zaak. Het betreft een functie bij een klein en innovatief bedrijf met een team van betrokken collega's. Wij werken hybride, vanuit een sfeervol herenhuis in het oude centrum van Nijmegen, maar uiteraard ook onderweg naar onze relaties én vanuit huis.


Informatie

Voor informatie kun je contact opnemen met Willemijn van Iersel via willemijn@nwst.nl of 06 26994921. Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar lieke@nwst.nl.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER