Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Rein Drost Machinehandel: nieuwe content partner bij NWST

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, vrijdag 16 augustus 2019
61 sec


Service voor alle merken en machines

Achterin ons gedrukte vakblad staat een pagina boordevol logo's. Dat zijn de circa 150 content partners van NWST. Sinds kort vindt u tussen die logo's ook dat van Rein Drost Machinehandel.


Rein Drost Machinehandel, gevestigd in het Gelderse Echteld, is importeur van diverse merken en handelt in gebruikte machines voor golfbanen en openbaar groen. Rein Drost is daarnaast eigenaar van de groothandel RDM Parts, een platform voor handel in (gebruikte) onderdelen. 'Wij verzorgen service voor alle merken en machines', vat hij kort samen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

De concurrentie op de machinemarkt is stevig, maar met de nieuwste importeurschappen denkt Rein Drost zich te kunnen onderscheiden van de grote jongens. Rein Drost is importeur van Eco Charger-quads en Mean Green-zeroturnmaaiers. Voor golfbanen levert Rein Drost de Yamaha Coursemate en het complete Baroness-programma. 'De markt dwingt ons om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren: de verhouding kostprijs/draaiuren moet goed zijn', legt hij uit. 'Daarom leveren wij veel elektrische machines. De slijtage en daardoor onderhoud zijn bij Mean Green bijvoorbeeld erg beperkt. Wij moeten het echt hebben van hoge kwaliteit.'


'De klant zal tevreden zijn!'

Naamsbekendheid vergroten

Verkoop van de machines doet Rein Drost voor een deel zelf, maar ook via dealers. Bijzonder aan Rein Drost is dat het bedrijf al ruime ervaring heeft met onderdelen en service van tal van merken. De merken worden daarna pas binnengehaald. Het gevolg is dat Rein Drost precies weet 'wat er op hen afkomt' en klanten kan voorzien van de beste ondersteuning. Het motto van het bedrijf is dan ook simpel: de klant zal tevreden zijn!


Het portfolio van Rein Drost is terug te vinden in de bladen Stad+Groen, De Hovenier en Greenkeeper. 'Met het partnerschap willen wij de naamsbekendheid van onze merken vergroten', aldus Rein Drost. 'Het grotere bereik van de vakbladen is daar het juiste platform voor.'

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
dinsdag 8 oktober 2024
t/m dinsdag 8 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER