Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed


Hitachi Construction Machinery Nederland
Souvereinstraat 20
4903 RH Oosterhout
Nederland

T: 0162 – 484 310
E: info@hitachicm.nl
W: www.hitachicm.nl
OMSCHRIJVING
Bij Hitachi Construction Machinery Nederland streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden voor professionals in diverse sectoren, waaronder hoveniers. Met een breed assortiment aan hoogwaardige machines, variërend van mobiele graafmachines tot minigravers, staan we bekend om onze betrouwbare apparatuur die voldoen aan de hoogste standaarden. Onze minigravers hebben zich bewezen als onmisbare hulpmiddelen voor hoveniers, dankzij hun wendbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid.

Al decennia lang staat de naam Hitachi synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in de wereld van bouw- en graafmachines. Bij Hitachi Construction Machinery Nederland dragen we deze erfenis met trots en streven we er elke dag naar om deze reputatie hoog te houden. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige apparatuur, ondersteund door een uitstekende klantenservice, maakt ons de voorkeurspartner voor hoveniers en professionals in diverse andere sectoren. Wanneer je kiest voor Hitachi, kies je voor prestaties waarop je kunt vertrouwen, elke dag weer.

Met een fabriek in Nederland zijn wij in staat om machines te leveren die voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten in Nederland. Dagelijks zijn er ruim 600 mensen aan het werk om de machines, service en informatie te leveren die klanten van ons mogen verwachten. Daarnaast kunnen klanten terecht bij één van de zeven dealers die Hitachi vertegenwoordigen. Hiermee staan wij dicht bij onze klanten. Mocht er iets zijn dan ken er snel service verleent worden of kan er een machine uit de verhuur aangeboden worden.

Je kan ons vinden op deze socials:
Facebook
Instagram
Youtube
Tiktok
Linkedin

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER