Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene transfers van augustus

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 5 augustus 2024
104 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.


Vertrekkend CEO van Sempergreen Groep Corné van Garderen (l.) met opvolgers Henriette Vink en Aldo Tognini
Vertrekkend CEO van Sempergreen Groep Corné van Garderen (l.) met opvolgers Henriette Vink en Aldo Tognini

Niels Dokkuma, eerder werkzaam bij de Nederlands Golffederatie, heeft nu een functie als Sustainabilty Manger bij NOC*NSF

Marien van de Kreeke heeft een nieuwe functie als beheerder bomen en watergangen bij de gemeente Zaanstad

Vanaf maandag 15 juli zal Martijn Engelen het team van DeVakhandel gaan versterken als sales director.

Henk Raaijmakers (De Oude Aa) nam afscheid als president van de European Nurserystock Association (ENA), een organisatie die de stem van de Europese boomkwekerijsector in Brussel vertegenwoordigt. Voor zijn rol bij de ENA was Raaijmakers in Nederland lokaal, regionaal en landelijk actief voor (Z)LTO. Hij wordt bij ENA opgevolgd door de Belg Tim van Hulle (Sylva).

Het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW benoemt per 1 oktober een nieuwe directie. De huidige directeur van het NIOO prof. dr. Geert de Snoo wordt directeur onderzoeksbeleid. Hij is nu nog directeur van het Nederlands Instituut voor Ecologie, een instituut van de KNAW. Daarnaast is hij hoogleraar milieubiologie aan de Universiteit Leiden.

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij ICL Growing Solutions, zet Erik van Wijhe zijn carrière per 1 september voort bij het De Ridder Golf, Sport en Groen in Soesterberg als projectleider Golf, Sport en Groen.

Koen Boot is met ingang van 1 juni in dienst is getreden bij Redexim als Operations Director. Boot heeft meer dan 30 jaar ervaring in familiebedrijven binnen de internationale maakindustrie.

BioFirst Group maakt bekend dat Bart Sosef is benoemd tot President van de divisie Plant Products. Bart was werkzaam als General Manager voor Biobest Nederland en Sales Director voor de Benelux.

Peter Maes is per 1 juli 2024, de nieuwe voorzitter van het bestuur van de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Hij volgt daarmee Michiel F. van Ginkel op die na zes jaar afscheid neemt.

Begin juli heeft Hannah Hendrikx het stokje overgenomen van Annick Mantoua, die 5 jaar directeur is geweest bij De Gezonde Stad.

Groendaken-kweker en leverancier Sempergreen Group benoemde Aldo Tognini en Henriette Vink tot CEO, respectievelijk in de rol van CFO en CCO. Ze zijn hiermee de opvolgers van oprichter Corné van Garderen, die betrokken blijft als voorzitter van de raad van commissarissen.

Joris van Tol neemt afscheid van DCM en vertrekt naar Griffioen Wassenaar waar hij een functie als project manager gaat vervullen.

Hein Heerink werkt al langer bij TenCate Grass en Greenfields, maar gaat nu de functie van Managing Director EMEA bekleden.

Per 1 oktober verlaat huidig directeur Geert de Snoo het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW). Hij start dan met zijn nieuwe functie als directeur onderzoeksbeleid van de KNAW. De Snoo is sinds 2019 directeur van het NIOO. Wim van der Putten is door de KNAW als interim-directeur benoemd. Hij neemt per 1 oktober de taken van De Snoo over.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
maandag 7 oktober 2024
t/m maandag 7 oktober 2024
NGA Ladies Only Day op Sallandsche Golfclub De Hoek
maandag 21 oktober 2024
t/m maandag 21 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER