Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Veluwse Golf Club kiest Smits voor aanleg beregening

NIEUWS
GOLFBAANEXPLOITATIE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, dinsdag 25 juni 2024
54 sec


Het bedrijf Smits Leading Water Solutions start half september met de aanleg van een nieuw beregeningssysteem op de bosbaan van de Veluwse Golf Club in Hoog Soeren. De wordt voorzien van een nieuw Rain Bird CirrusPRO beregeningssysteem.

Baancommissaris Luc Pennings van de Veluwse Golf Club en Jan P. Smits, algemeen directeur van Smits BV tekenen de overeenkomst.
Baancommissaris Luc Pennings van de Veluwse Golf Club en Jan P. Smits, algemeen directeur van Smits BV tekenen de overeenkomst.

Het complete project bevat een nieuwe pomp in een bestaande bron, leidingnetwerk en een geavanceerd Rain Bird CirrusPRO besturingssysteem in samenwerking met intelligente IC sproeiers. 'De wens voor het vernieuwen van de beregeningsinstallatie loopt al meer dan 10 jaar. Samen met onze hoofdgreenkeeper André van der Woude hebben we een plan van eisen opgesteld en de uitvraag in de markt gedaan en meerdere partijen om een aanbieding gevraagd', vertelt baancommissaris Luc Pennings. 'Belangrijk was om een betrouwbare partner voor de toekomst te kiezen die ons kan ontzorgen op het gebied van service & onderhoud en strategisch kan meedenken op het gebied van waterbeheer.'

Blij met vertrouwen

'We waren onder de indruk van Smits' professionele aanpak, deskundigheid en het persoonlijke contact gedurende het traject', vervolgt Pennings. 'Dat in combinatie met de innovatieve oplossing gaf de doorslag in de beslissing.' Algemeen directeur Jan P. Smits kijkt uit naar de samenwerking: 'We zijn blij met het vertrouwen dat we van de Veluwse Golf Club krijgen. Ons team heeft een complete oplossing ontworpen die tegemoet komt aan de wensen van de club. Als Full Service Partner met brede expertise in irrigatie in de golf & sport, land- en tuinbouw en industrie kunnen we ook deze opdrachtgever van A tot Z ontzorgen.'


Installatie

Medio september start Smits BV de werkzaamheden en naar verwachting is de installatie in circa twee maanden gerealiseerd.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER