Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Tuin aanleggen met struiken en hagen

INGEZONDEN MEDEDELING
BODEM & BODEMBIOLOGIE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Arno Peeters, vrijdag 15 december 2023
111 sec


Het voorjaar staat voor de deur en dat is een uitstekend moment om je tuin weer eens onder handen te nemen. Heb je recent een huis gekocht en ben je nog niet aan de tuin toegekomen of kan de buitenruimte wel een goede opknapbeurt gebruiken? Een tuin aanleggen is mogelijk op allerlei manieren, maar hoe vind je een stijl die je aanspreekt? Gras en Groen is een professioneel hoveniersbedrijf en blinkt uit in tuinen aanleggen en onderhouden. Van tuinontwerp tot het plaatsen van een schutting, besteed een tuin aanleggen uit aan een ware tuinspecialist.


Welke tuinstijl en -sfeer spreken je aan?
De tuin is onderdeel van je woning en daarom onlosmakelijk verbonden met je huis. Een tuin aanleggen begint daarom met een professioneel tuinontwerp en het kiezen van de juiste tuinstijl. Je vertoeft bij voorkeur in een tuin waar je gelukkig wordt en dit creëer je door het oproepen van de juiste tuinsfeer. Een goede reden om samen te werken met Gras en Groen, want zij ontwerpen grote en exclusieve tuinen in meerdere stijlen. Reserveer daarom vooraf voldoende tijd om te bedenken waar je blij en gelukkig van wordt én schakel hiervoor de hulp in van een tuinexpert.

Schutting kopen en plaatsen
Bij een tuinontwerp komt ook een schutting kopen en plaatsen aan bod. Een schutting plaatsen biedt namelijk privacy en voorkomt geluidsoverlast. Bovendien creëer je een ruimte waar geen of weinig wind is en dus zit je bij mooi weer heerlijk beschut. Zelf een schutting uitkiezen en plaatsen is een intensieve klus, daarom is een schutting laten plaatsen een uitstekend idee. Behalve houten schuttingen heb je ook de keuze uit struiken en hagen om privacy en beschutting in en rondom je tuin te bewerkstelligen. Gras en Groen biedt volop mogelijkheden om de buitenruimte te vergroenen.

Groene omlijstingen in de tuin
Hagen beschermen je tuin tegen inkijk, terwijl struiken zorgen voor schaduw en structuur. Een groenblijvende haag zoals de laurierhaag verzekert je het hele jaar door van een groene tuin. Dit gaat ook op voor de olijfwilghaag. Veel struiksoorten bloeien uitbundig en zijn ideaal voor vogels om zich te verstoppen zodra ze zich bedreigd voelen. Verrijk daarom je tuin met Japanse hulst of laat je oog vallen op de buxushaag. Natuurlijk mag ook een mooie vlinderstruik in je tuin niet ontbreken. Ga voor een kleurrijk geheel en win advies in bij Gras en Groen welke struiken en hagen goed aansluiten op jouw wensen.

Besteed tuinonderhoud uit aan een specialist

Een tuin aanleggen is een grote klus, maar tuinonderhoud vergt ook de nodige energie. Ontbreekt het je aan tijd om de buitenruimte te onderhouden of mis je groene vingers? Kies voor tuinonderhoud uitbesteden aan Gras en Groen. Behalve het ontwerpen van exclusieve tuinen en het bestellen van tuinproducten, behoort ook tuinonderhoud tot de mogelijkheden. Door tijdig en correct te snoeien, blijft een tuin in topconditie en kun jij optimaal ontspannen. Gras en Groen heeft verschillende hoveniers in dienst om jouw tuin te onderhouden.

Ga voor een unieke en onderhoudsvriendelijke tuin
Wil je een exclusieve tuin aanleggen en ook de levensduur hiervan verlengen? Schakel Gras en Groen in voor het ontwerp en onderhoud van de tuin en beleef volop plezier aan de buitenruimte. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op vraag direct een offerte aan.


Deze ingezonden mededeling valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van vakblad Greenkeeper

LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
NGA Ladies Only Day op Sallandsche Golfclub De Hoek
maandag 21 oktober 2024
t/m maandag 21 oktober 2024
Kress houdt demodag met innovatieve robotmaaiers voor golfbanen in Ermelo
maandag 21 oktober 2024
t/m maandag 21 oktober 2024
NGA houdt regiodag voor west
maandag 28 oktober 2024
t/m maandag 28 oktober 2024
Grote merken keren terug op Saltex 2024
woensdag 30 oktober 2024
t/m donderdag 31 oktober 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER