Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Vijftal maakt kans op titel Greenkeeper of the Year 2022

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 8 juli 2022
70 sec


Vakblad Greenkeeper presenteert genomineerden voor prestigieuze prijs

Andrew Knott, Gijs van Berkel, Dylan Kuik, Kees van der Vliet en Marco Blom strijden dit jaar om de titel Greenkeeper of the Year. In de laatste editie van vakblad Greenkeeper worden de vijf genomineerden geïnterviewd.


Andrew Knott is hoofdgreenkeeper bij de Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh, Gijs van Berkel vervult deze functie bij Princenbosch, Marco Blom is hoofdgreenkeeper bij onderhoudsbedrijf Agrec Zelle Beheer, Kees van der Vliet is hoofdgreenkeeper bij Amsterdam Waterland en begeleidend adviseur voor Harderwold en Dylan Kuik, tot slot, is actief als hoofdgreenkeeper bij The International. De komende maanden krijgen de genomineerden bezoek van de vakjury, die de uiteindelijke winnaar bekend zal maken tijdens de prijsuitreiking in november.

'Een wedstrijd als deze zet vakmensen in de schijnwerpers'

De vakjury bestaat uit voorzitter Jannes Landkroon en de leden William Boogaarts, Bruno Steensels, Philippe Mallaerts en Alexander de Vries. Landkroon: 'Een wedstrijd als deze zet vakmensen in de schijnwerpers. Dit is verdiende erkenning voor hun inzet en is tevens een voorbeeld waaraan eenieder zich kan optrekken. Zo profiteert de hele branche van een award als deze.'

Waardering

De Greenkeeper of the Year-verkiezing wordt gesponsord door Toro, Imants, ICL en Wiedenmann. Vakblad Greenkeeper organiseert de verkiezing al sinds 2014. Met de verkiezing wil de uitgever van dit blad het werk van greenkeepers in het zonnetje zetten. Hoofdredacteur Hein van Iersel: 'De jaarlijkse prijs is inmiddels uitgegroeid tot een prestigieuze onderscheiding in deze sector. Niet alleen vragen wij op deze manier aandacht voor het belang en het vakmanschap van greenkeepers, maar de winnaar kan ook rekenen op veel waardering van zijn vakgenoten. Bovendien straalt de glans van de titel af op het hele bedrijf of de organisatie waar de winnaar werkt.'


Erelijst

In het verleden werd de prijs gewonnen door respectievelijk Koert Donkers (2014), Kristian Summerfield (2015), William Boogaarts (2016), Vincent de Vries (2017), Arjen Westeneng (2018), André van der Woude (2019), Tom Maddison (2020) en Ben Hooper (2021).

De interviews met de genomineerden staan niet alleen in de laatste gedrukte versie van Greenkeeper, maar zijn ook online te lezen. Zie hieronder.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
maandag 7 oktober 2024
t/m maandag 7 oktober 2024
NGA Ladies Only Day op Sallandsche Golfclub De Hoek
maandag 21 oktober 2024
t/m maandag 21 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER