Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Een hole-in-one: next level biostimulanten

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 11 oktober 2018
68 sec


Alle aspecten in de natuur hebben een samenhang. Of het nu gaat om de graskwaliteit, microbiologie, immuunsysteem, plantengroei of nuttige omzetting. Het gaat om het natuurlijke evenwicht.



De visie van Gazonbemesting.nl is gericht op het natuurlijke systeem dat altijd al heeft bestaan. Iets waar we van nature weer naar teruggaan, omdat veel schadelijke, chemische middelen ons niet op een vriendelijke en nuttige manier vooruithelpen.

Complex systeem

Wanneer we begrijpen dat de natuur een systeem is met een grote diversiteit en het geheel meer is dan de som van de delen, kunnen we het gehele systeem waar de grasmat uit bestaat voeden en verzorgen. Dit resulteert, met het juiste advies, in de praktijk in reductie van ziektes en plagen. Niet door ze te bestrijden, maar door het juiste evenwicht en balans te creëren waar de natuur op zijn sterkst is.


MRL-vrij

We zijn het verplicht aan onszelf en aan iedere generatie die na ons komt. Maak de juiste keuzes en kies voor een geheel MRL-vrij systeem. Samen met het juiste advies en de juiste intentie weten we dat het mogelijk is.


SYNERGY & HERON “4GREEN”

SYNERGY en HERON 4GREEN zijn producten die bijdragen aan een natuurlijk weerbaar systeem. De eenheid wordt vanuit het natuurlijke hersteld. SYNERGY bevat krachtige elementen die de natuur al vele jaren gebruikt, waaronder makkelijk opneembare koolstofbronnen, kruidenextracten, co-enzymen, verzeepte oliën en plantextracten. Samengesteld met de juiste intentie, een gezonde balans en evenwicht in het natuurlijke systeem.


HERON bevat uiterst krachtige micro-organismen die een belangrijke rol vervullen in het op peil brengen van de juiste en nuttige bodemorganismen. Het leger van miljarden organismen kan de vier belangrijkste enzymen produceren. Deze samenstelling is perfect voor een systeem dat in balans gebracht moet worden.

Kern

De mooie resultaten die Gazonbemesting.nl heeft geboekt, kunnen we onderbouwen vanuit onze visie. Golf- en sportvelden willen we gezond houden en ook onszelf willen we zo gezond mogelijk houden. Dat is onze echte rijkdom. De greenkeeper van de toekomst weet dat wij het met deze blauwe planeet moeten doen, ons eigen ‘blauwe ruimteschip’.


Exclusief verkrijgbaar bij
Gazonbemesting.nl
info@gazonbemesting.nl
Tel 0657869921


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
dinsdag 8 oktober 2024
t/m dinsdag 8 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER