Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Duurzaam opbergen: hoe je een groene twist geeft aan jouw opruimroutine

INGEZONDEN MEDEDELING
BODEM & BODEMBIOLOGIE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Arno Peeters, vrijdag 15 december 2023
82 sec


Je weet het vast en zeker als geen ander. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest. Daarom doe je er maar al te graag alles aan om je woning netjes en geordend te houden. Het creëren van opbergruimte is dan een echte must. En hoe je een groene twist geeft aan jouw opruimroutine, lees je in dit artikel. Laat het upgraden van je woning met leuke opberg mogelijkheden dus maar snel beginnen!


Investeer in handige boxen voor een leven lang opberg plezier
Een van de meest duurzame oplossingen voor het opbergen van spullen in huis, zijn een aantal handige boxen. Je geniet dan namelijk van een leven lang aan opberg plezier. Ook hier zijn verschillende duurzame opties in mogelijk. Waar je dan zoal aan kunt denken? Kies bijvoorbeeld voor een aantal boxen van kunststof voor het opbergen van de kerstspullen. En verrijk het dressoir in de woonkamer met een paar gezellige manden van rotan, waar je dagelijkse benodigdheden erg makkelijk een plekje in kunt geven. Dankzij het brede aanbod aan (duurzame) materialen, is er voor iedere stijl een geschikte variant te vinden.

Maatwerk kasten voor een optimaal gebruik van de ruimte bij jou in huis
En kom je er eigenlijk al erg snel achter dat je nog wel wat extra opbergruimte in huis kunt gebruiken? In dat geval is het zeker het overwegen waard om te investeren in maatwerk kasten, zoals een handig schoenenrek. De ruimte wordt daardoor optimaal benut en je profiteert van een erg strak totaalplaatje. Misschien komen de kasten optimaal tot hun recht in de hal, bijkeuken, slaapkamer of de overloop. Er is altijd wel een geschikte oplossing te vinden voor iedere kamer in huis. Waar bij jou in huis kun je maar al te goed extra opbergruimte gebruiken?

Voor iedere kamer in huis is er een passend aanbod aan opberg mogelijkheden
Het is nu dus de hoogste tijd om je wat verder te verdiepen in het aanbod aan opberg mogelijkheden. Zo krijg je bijvoorbeeld een erg goed beeld van de opties waar je voor je eigen interieur zoal uit kunt kiezen. De opberg mogelijkheden zijn in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen, zodat er voor ieder interieur tal van mogelijkheden zijn. Upgrade je op korte termijn je eigen woning met een of meerdere handige opberg mogelijkheden, zoals de mooiste opbergkasten van hoge kwaliteit?


Deze ingezonden mededeling valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Greenkeeper

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
dinsdag 8 oktober 2024
t/m dinsdag 8 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER