Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Vooruitblik op golfbaanonderhoud tijdens zevende symposium Golf & Groen

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, vrijdag 19 augustus 2022
42 sec


William Boogaarts is een van de sprekers op het zevende nationaal Golf & Groen symposium dat 13 september plaatsvindt in Zeist. Hij laat zijn licht schijnen over golfbaanonderhoud in de toekomst.

William Boogaarts
William Boogaarts

Theater Figi in Zeist is 13 september de locatie van het uitgestelde symposium dat georganiseerd wordt door de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties en de Nederlandse Greenkeepers Associatie. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden via https://www.nationaalgolfengroensymposium.nl/aanmelden/.

De lezing van Boogaarts is onderdeel van een uitgebreid programma. Wat gaat er veranderen met het oog op machines? En waar moeten we op ons voorbereiden? Als innovatiemanager bij De Enk Groen & Golf heeft William Boogaarts een visionaire kijk op de toekomst met een kritische toon.

Trend

William houdt zich bezig met vernieuwende ontwikkelingen op de golfmarkt en daarbuiten. In deze presentatie neemt hij aanwezigen mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van golfbaanmachines. Een voorbeeld van een ontwikkeling in het dagelijkse leven is het elektrisch rijden. Zet deze trend zich door naar onze golfbaanmachines? Andere trends die zeker van invloed zijn op de toekomst van machines zijn digitalisering, automatisering, data, sensoren en gps. In een inspirerende korte tijdreis geeft William een blik op de toekomst.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER