Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Senior accountmanager media / uitgever bij NWSTNWST NeWSTories is een uitgeverij in Nijmegen. Naast het uitgeven van een aantal groene vaktijdschriften, zoals Stad + Groen, Greenkeeper, Boomzorg, Fieldmanager en Boom In Business, verzorgen en organiseren wij congressen en symposia. In dit verband zijn wij op zoek naar een:

Senior accountmanager media / uitgever

Wij zoeken een creatieve, enthousiaste, gemotiveerde netwerker met uitstekende contactuele en commerciële eigenschappen, die waarde kan creëren voor zijn klanten.

Wat bieden wij?
Werken binnen een vooruitstrevende uitgeverij in een jong en gedreven team. Gepassioneerde collega's met liefde voor het on- en offline uitgeefvak en belangstelling voor de groene openbare ruimte. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een competitief salaris.

Functie-eisen
Je werkt en denkt op hbo-niveau en hebt ervaring in sales. Kennis van de groene sector is geen must, maar wel een pre. Wij verwachten dat je een diepgaande relatie opbouwt met onze partners en hen overtuigt van de meerwaarde van NWST.
Vanzelfsprekend ben je energiek, proactief, doortastend, resultaatgericht en ondernemend, maar bovenal communicatief zeer sterk!

Geïnteresseerd?
Ben je toe aan een nieuwe samenwerking en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur per mail naar hein@nwst.nl
of per post naar NWST NeWSTories BV, t.a.v. Hein van Iersel, 6524 HT Nijmegen.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hein van Iersel: 024-3602454 of 06-533 63 062, of Alberto Palsgraaf: 024-3602454 of 06-20436728.

Download PDF

VACATURES
GREENFORUM