Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Totaalvakbeurs Demo-Dagen verplaatst naar 2016

maandag 7 juli 2014

De Demo Dagen, die op woensdag 11 en donderdag 12 september zouden plaatsvinden in Papendal Arnhem, zijn afgelast en verplaatst naar 2016.

De Demo-Dagen, totaalvakbeurs voor aanleg, inrichting en onderhoud van openbare ruimte, sport- en recreatievoorzieningen, werd in mei 2013 overgenomen door Profield Events met als doel om, samen met een in Nederland gevestigd organisatieteam, een eerste editie te organiseren op woensdag 10 en donderdag 11 september 2014.

Frédéric Bondoux, directeur van Profield Events, legt uit: 'Profield Events heeft als doelstelling beurzen te organiseren met een toegevoegde waarde voor de diverse marktsegmenten. Onze beurzen dienen de interesses van zowel bezoekers als exposanten in te vullen. In de afgelopen periode is gebleken dat het op dit moment niet mogelijk is om in Nederland een totaalvakbeurs in de groene sector te presenteren aan bezoekers. Hiervoor zijn meerdere oorzaken te noemen: Ten eerste de economische situatie waarin de sector verkeert, waardoor bedrijven kritisch naar het marketingbudget kijken. Ten tweede de ontwikkelingen in de afgelopen twee jaar van diverse beurs initiatieven in dezelfde marktsegmenten, hoewel deze kleinschaliger in opzet zijn dan de Demo-Dagen 2011. De editie die we qua omvang en invulling zien als uitgangspunt voor een succesvolle totaalvakbeurs in de groene sector.'

Bondoux voegt hieraan toe: 'We geven er de voorkeur aan de Demo-Dagen te verplaatsen naar de tweede week van september 2016. Daarmee willen we aan de wens van internationaal opererende merken voldoen om, één keer per twee jaar, in dezelfde maand, per land, een grote outdoor vakbeurs te organiseren in de groene sector. Het spreekt voor zich dat alle exposanten de reeds voldane aanbetalingen voor deelnamekosten terug ontvangen.'

In september 2016 zal de volgende editie van de Demo-Dagen plaatsvinden op het Nationaal Sportcentrum Papendal. Een locatie gelegen in het hart van de marktsegmenten, met een natuurlijke uitstraling, passend bij het Demo-Dagen beursconcept.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM