Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuwe uitdaging voor Jeroen Brouwer de Koning

maandag 8 april 2013

Jeroen Brouwer de Koning heeft bij Heijmans Sport en Groen een nieuwe uitdaging aangenomen als hoofdgreenkeeper op golfbaan Heelsum.

Jeroen (31) woont in Barneveld. Hij volgde na de mavo de middelbare tuinbouwschool te Houten. Tijdens zijn studie werkte hij als vakantiekracht op Edda Huzid te Voorthuizen gewerkt. Daar is hij in 2001 als greenkeeper gaan werken. In het seizoen 2003/2004 heeft Jeroen het GEGAS-programma gevolgd op Gleneagles (Schotland). Daarna keerde hij terug naar Edda Huzid en behaalde daar het hoofdgreenkeepersdiploma. In 2007 maakte hij de overstap als assistent hoofdgreenkeeper naar de Goyer G&CC. Thans, vijf jaar later, heeft hij een superleuke uitdaging gevonden bij Heijmans Sport en Groen op het Heelsumse Veld. 'Ik heb er zin in', laat de aftredende penningmeester van de NGA weten: 'laat het mooie weer maar komen!'


REACTIES
Hein van Drie | 12 april 2013 | 10:48
Beste Jeroen,

Het was mij al eerder bekend, ik ben nu reuze blij voor jou dat het landelijke bekendheid heeft gekregen. ik hoop en vertrouw erop dat je er ZIN in houd. ook is het goed dat jij laat zien dat je door studie en ervaringen zo ver kunt komen . EEN voorbeeld voor andere collega's .

Jeroen Weesgegroet , het gaat je goed van een gelukkige gepensioneerde Hein
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM