Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

1563 golfers gezocht voor recordpoging op Golfbaan Spaarnwoude

vrijdag 2 maart 2012


Op vrijdag 23 maart a.s. gaat Golfbaan Spaarnwoude een poging doen om in het Guinness World Record Book te komen. Voor het grootste golftoernooi ter wereld zijn ten minste 1563 deelnemers nodig.

De opbrengsten van de greenfee's en sponsors komen geheel ten goede aan de stichting Spieren voor Spieren. Deze stichting helpt spierzieke kinderen een betere toekomst te bieden. Vele bekende Nederlanders hebben zich reeds aangemeld om geheel belangeloos flights die gesponosrd worden te begeleiden.

Om het record te halen zal er op alle banen (A, B, C, D, E en F-holes) vanaf zonsopgang gestart worden. Naast golfen zijn er ook vele activiteiten zoals muziekoptredens, golfer Mark Reynold die op de driving range zijn beroemde trickshow laat zien, kinderactiviteiten en mogelijkheden tot kennismaking met de golfsport. De NGF zal een gespecialiseerde pro verzorgen die les zal geven aan mensen met een fysieke beperking.

Particulieren, personeelsverenigingen, bedrijven, d-clubs of competitieteams die aan dit geweldige evenement willen deelnemen kunnen zich melden bij de receptie van Golfbaan Spaarnwoude, 023-5385599.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM