Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Tweede fase renovatie Golfclub Beveren van start

dinsdag 19 juni 2018

Golfclub Beveren heeft in 2012 geïnvesteerd in de bouw van zes nieuwe volwaardige holes. De club is van een kleine 6 holes compact course overgestapt naar een bijna volwaardige 9 holes baan.

Onlangs werd de tweede fase gestart. Daarbij worden de overblijvende holes aangepakt om zo een 9 holes championship baan te maken van meer dan 3000 meter, bestaande uit 3 par 3, par 4 en 3 par 5, waarbij nooit twee dezelfde pars na elkaar gespeeld worden. De ligging vlakbij Antwerpen, langs de Schelde en op een opgespoten gebied, biedt deze baan een uniek karakter met duinen tot 14 meter hoog. Het ontwerp van de baan is van de hand van Diamond Golf Architects. Het werk wordt uitgevoerd door Oosthoek Groep (zie ook dit bericht).

De nieuwe 9 holes worden een bijzonder ervaring op zich, een echte linksbaan, zo stellen de initiatiefnemers. 'Ook de oefenzones worden helemaal aangepakt met nieuwe putting en chipping greens, een forse uitbreiding van de driving range met gras tees omgeven door hoge duinen en vier compact holes voor de beginnende speler. Als deze realisatie voltooid is, zal de club over een prachtige baan beschikken met een zeer apart karakter in een rustige regio net naast de Schelde waar gigantische boten passeren. Binnenkort wordt er ook gestart met de bouw van de nieuwe greenkeepersloods.'

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM