Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Koninklijke Haagsche G&CC wint opnieuw Golfers’ Choice Award

dinsdag 22 mei 2018

De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club heeft opnieuw de Golfer's Choice Award voor beste Nederlandse 18 holes golfclub gewonnen. Het is de vierde keer op rij dat de golfclub de award in de wacht sleept, die wordt uitgereikt door Leadingcourses.com.

Jaarlijks worden in 12 landen de beste golfbanen beoordeeld door golfers. De banen worden beoordeeld op kwaliteit van de golfbanen, het onderhoud, het clubhuis, prijs-kwaliteit verhouding en aanwezige voorzieningen.

Koninklijke Haagsche G&CC kreeg van golfers die een review plaatsten op de website van Leading Courses gemiddeld een 8.9. Daarmee deed de club het íets beter dan vorig jaar, toen ontving het een 8.8. De Golfers' Choice Award voor beste golfbaan gaat ook naar de Koninklijke Haagsche G&CC.

Er werden ook weer prijzen uitgereikt in andere categorieën. De beste 9 holes club is Golfclub De Haar. Prise d'eau Golf staat op nummer 1 in de categorie par-3-banen. Het Woold heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding én mag zich ook de meest gastvrije club noemen. The Dutch heeft de beste faciliteiten. Deze laatste gaat ook aan kop als het gaat om onderhoud. De volledige ranglijst is te vinden op leadingcourses.com.

Bron: Leadingcourses.com

door Linde Kruese

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM