Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Jacobsen introduceert nieuwe serie TR-maaiers

dinsdag 13 februari 2018

De Jacobsen TR320
Textron heeft vorige week de nieuwe Jacobsen TR-serie aangekondigd: twee nieuwe grasmaaiers die verkocht gaan worden als de TR320 en de TR330. De modellen werden vorige maand op de BTME in Harrogate al aan het publiek getoond.

De maaiers uit de TR-serie zijn dusdanig ontworpen dat ze goed uit de voeten moeten kunnen op heuvelachtige en glooiende golfbanen. De modellen moeten zich vooral onderscheiden op het gebied van steile hellingen en met hun manoeuvreerbaarheid, terwijl ondertussen de maaiprestaties goed zijn.

Precisie

De TR-serie bestaat uit twee driedelige maaiers: de Jacobsen TR320 en TR330. Beide modellen hebben een maaibreedte van 1,83 of 2,13 meter en worden aangedreven door een Kubota driecilinder. De TR330 wordt standaard geleverd met zogenaamde Adaptishift-technologie. Met deze technologie kan de bestuurder de maaiunits handmatig bijsturen, zodat bijvoorbeeld randen rond bunkers met precisie gemaaid kunnen worden.

In Nederland is Pols Groep importeur van Jacobsen. Marc Reuter van Pols laat weten: 'De productie van de nieuwe Jacobsen TR-serie is inmiddels gestart in Ipswich, in het Verenigd Koninkrijk. Over ruim een maand verwachten we de eerste modellen in Nederland. De prijzen volgen in een later stadium.'

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM