Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Winnaars Golf Environment Awards 2018 bekendgemaakt

dinsdag 30 januari 2018

STRI heeft vorige week op BTME Harrogate de winnaars bekendgemaakt van de Golf Environment Awards (GEA).

De Golf Environment Awards worden sinds 1995 toegekend aan clubs en greenkeepers die zich inzetten voor milieuvriendelijk baanbeheer. De wedstrijd is alleen toegankelijk voor banen en clubs uit het Verenigd Koninkrijk. Er zijn dit jaar winnaars gekozen in vier verschillende categorieƫn.

Environmental Golf Course of the Year: Carnoustie Golf Links
Carnoustie Golf Links kreeg de prijs als Environmental Golf Course van het jaar vanwege hun milieubewuste werk op alle vlakken van golfbaanbeheer. Bij elke beslissing houden de greenkeepers rekening met de impact op het milieu. Daarnaast wordt elke medewerker getraind om op een milieuvriendelijke manier te werken.

Conservation Greenkeeper of the Year: Stephen Thompson, John O'Gaunt Golf Club
De titel Conservation Greenkeeper of the Year werd gewonnen door Stephen Thompson van John O'Gaunt Golf Club vanwege zijn passie voor natuurbehoud binnen golf. Beide banen van zijn club scoren uitstekend op het gebied van biodiversiteit.

Outstanding Environmental Project of the Year: Abergele Golf Club
Abergele Golf Club heeft het Outstanding Environmental Project of the Year gewonnen voor hun gebied Tir Gwylllt (Wild Land). Darren Anderson, zijn team van greenkeepers en verschillende leden hebben een waar natuurparadijs gemaakt van allerlei verschillende materialen.

Operation Pollinator: Tom Freeman, Kingsdown Golf Club
Operation Pollinator werd toegekend aan Kingsdown Golf Club, waar Tom Freeman een heus leefgebied met nectar en stuifmeel creƫerde voor insecten.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM