Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Arjen Westeneng uitgeroepen tot Greenkeeper of the Year 2018

donderdag 7 december 2017

Op het Nationaal Groen en Golfsymposium op Landgoed de Horst in Driebergen is Arjen Westeneng uitgeroepen tot Greenkeeper of the Year 2018. Westeneng, greenkeeper op De Woeste Kop (H4A Groen BV), kwam na beraad van de vijfkoppige jury als winnaar uit de bus.

De jury noemde Westeneng enthousiast, open en innovatief. Hoewel de jury zich ervan bewust was dat het om een momentopname ging, 'lagen de greens er op dat moment "uitmuntend" bij, gelet op budget en mankracht.'

Vijfde GOTY-verkiezing
De GOTY-verkiezing door vakblad Greenkeeper werd dit jaar voor de vijfde keer op rij gehouden. De verkiezing voor de beste en meest getalenteerde greenkeeper van Nederland werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors Toro, ICL Specialty Fertilizers en Bayer.

Rijtje eerdere winnaars
Arjen Westeneng mag zich als winnaar in het rijtje scharen van Koert Donkers, Kristian Summerfield, William Boogaarts en Vincent de Vries. De verkiezing werd wederom mogelijk gemaakt door de sponsors Toro, ICL Specialty Fertilizers en Bayer.


Overige genomineerden
Jeroen van Eijk (hoofdgreenkeeper op Golfbaan Broekpolder), Patrick van den Beuken (hoofdgreenkeeper op Golfbaan Welschap - SBA Golf en Groen) en Eric Wijnhoven (greenkeeper op Golfbaan Geijsteren) waren de overige genomineerden.door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM