Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Golfbaan Welschap en SBA Golf & Groen verlengen onderhoudscontract

woensdag 6 december 2017

Bas Heijmans, Robert Senden (SBA), Patrick van den Beuken (HGK SBA), Pierre Janssen (SBA), André Jeurissen, Wim Cox (SBA) en Annie Jeurissen kijken toe hoe Suzanne Heijmans haar handtekening zet.
In november heeft Golfbaan Welschap het onderhoudscontract met SBA Golf & Groen opnieuw met vijf jaar verlengd.

Het mooie Landgoed waarop de glooiende 18 holes golfbaan zich bevindt, direct gelegen naast het stadscentrum van Eindhoven, kenmerkt zich door bos- en waterpartijen. Verder valt ook de goede onderhoudsstatus van Welschap op.

Logische stap

Bas Heijmans en Suzanne Heijmans-Jeurissen zijn de huidige jonge en energieke gastheren van Golfbaan Welschap. Hierin worden ze zijdelings ondersteund door hun ervaren (schoon)ouders Annie en André Jeurissen, die de baan in 1986 hebben gebouwd op de voormalige PSV-oefenaccommodatie. De verlenging van het onderhoudscontract met SBA is voor Golfbaan Welschap een logische stap. SBA verzorgt de baan sinds 2000.

Duurzaam onderhoud

SBA heeft de laatste jaren een grote professionalisering doorgemaakt en ze zijn bewust bezig met duurzaam onderhoud. Deze aanpak is duidelijk terug te zien in de baan en menig golfer die hier na een afwezigheid van enkele jaren terugkomt, is positief verrast door deze mooie en goed onderhouden baan.

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM