Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Oosterhoutse Golfclub opent langste Par 3 baan van Nederland

woensdag 6 december 2017

Op zaterdag 28 oktober heeft De Oosterhoutse de langste Par 3 baan van Nederland in gebruik genomen door middel van een feestelijke opening samen met veel van de 1.100 leden.

Waarom een par 3 baan? Golf verandert. Het aantal golfers die op een Par-3 baan willen golfen is groot. Op onze volwaardige en uitdagende baan duurt een ronde 1-1,5 uur. Daarmee spreken we verschillende doelgroepen aan. Ouderen kunnen langer blijven golfen. We spelen ook in op golfers die krap in hun tijd zitten. En uiteraard is het voor beginners, van alle leeftijden, de manier om laagdrempelig en met veel succesbeleving kennis te maken met het spel.
Uiteraard is het ook een toevoeging voor de Golf Academy van Brian Griffiths. Hij zal deze baan ook gaan gebruiken in zijn lesprogramma's. Kortom een win-win.
De lengte van deze baan op De Oosterhoutse is 1.266 m, met 4 holes langer dan 150m en negen grote greens. De kortste hole heeft nog steeds een afstand van 95m. Kortom een volgroeide en volwassen par-3 baan met serieuze en uitdagende holes. Hiermee spelen we in op de vraag naar spelvormen, die minder lang duren en zorgen we toch voor veel uitdaging voor de spelers.
De bunkers zijn met een state-of-the-art bunker fleece materiaal opgebouwd, waardoor de kwaliteit van de bunkers aanzienlijk toeneemt. De Oosterhoutse en De Haagsche zijn trendsetters in Nederland met de toepassing van dit innovatieve materiaal.
De aanleg van deze uitbreiding is verzorgd door golfbaanaannemer AHA de Man

door Hein van Iersel


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM