Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november

dinsdag 1 augustus 2017

Op woensdag 1 en donderdag 2 november vindt de 72ste editie van Saltex plaats. Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis.

Saltex (Sports Amenities Landscaping Trade Exhibition) brengt alle ontwikkelingen in de (kunst)grasmarkt en de groene sector bij elkaar. Vorig jaar trok de tweedaagse beurs zo'n negenduizend bezoekers, en de verwachting is dat het aantal dit jaar nog hoger zal liggen. Bezoekers kunnen op Saltex terecht voor gratis adviezen van experts, terwijl er ook educatieve seminars gegeven worden. In de avond worden traditioneel de IOG Industry Awards uitgereikt.

Genoeg te zien
Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien. Tot die exposanten behoren onder meer Barenbrug, Bayer, DLF, GKB Machines, Granuband, Greenfields, Husqvarna, ICL, John Deere, Limagrain, Stihl en Votex. en Jacobsen. Bij GKB Machines hoefde men niet lang na te denken over een nieuwe deelname. Tom Shinkins van GKB laat weten: '2016 was voor ons de tweede keer dat wij als zelfstandig bedrijf op Saltex stonden. We hebben toen veel orders binnen kunnen halen en daarom hebben we ook voor dit jaar weer geboekt. Het was goed om zoveel mensen uit de sector bij elkaar te zien, zowel uit de UK als de rest van Europa.'

Een compleet overzicht van de exposanten is hier te vinden. De locatie van Saltex is wederom het NEC in Birmingham. Registreren voor tickets is mogelijk via deze link.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM