Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Geslaagde 29e Barenbrug Golfdag in Groesbeek

dinsdag 13 juni 2017

Twee van de winnaars van editie 2017
Op de golfbaan Rijk van Nijmegen in Groesbeek is op 12 juni de 29e Barenbrug Golfdag gehouden. Zo'n 145 aanwezigen uit de groene wereld van de golfbranche waren op de dag afgekomen, waar zoals ieder jaar de Redexim Cup en de Barenbrug Trophy werden uitgereikt.

De aanwezigen werden 's ochtends getrakteerd op diverse lezingen over innovatieve producten als de Yellow Jacket watermanager en de UVC 180 van SGL. Dit is een machine gedistribueerd door Prograss, die bestaat uit een aantal UV C-lampen gemonteerd op een onderstel, die helpt het gras gezond te houden. Bij deze methode, ooit ontwikkeld door het bedrijf Cleanlight, worden schimmels op de golfbaan gedood door middel van UV-verlichting. Daarnaast was er een presentatie over het door Jan van Mondfrans opgerichte Pro Turf Care fonds, een studiefonds dat ambitieuze greenkeepers wil ondersteunen die ervaring willen opdoen in het buitenland.

Barenbrug Trophy
De Barenbrug Trophy ging naar Audy van der Veen (Golfparc Sandur). De Redexim Cup ging naar Gerhard Teunissen (Rijk van Nijmegen) en de Prograss clinic werd gewonnen door Jochem van de Kamp (NL Adviseurs).

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag met prima weersomstandigheden en enthousiaste deelnemers.

door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM