Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Golfclub De Berendonck in Wijchen houdt open dag

woensdag 5 april 2017

Golfclub De Berendonck in Wijchen houdt op zaterdag 8 en zondag 9 april open dagen. Belangstellenden kunnen er terecht voor een sportief programma met golfactiviteiten voor het hele gezin.

De golfclub ontvangt graag geïnteresseerden en iedereen die de sport een keer wil uitproberen. Het programma vindt op beide dagen plaats van 11 tot 16 uur.

Kinderscorekaart
De Berendonck hecht veel waarde aan de ontwikkeling van jeugdspelers en investeert volop in het enthousiasmeren van jonge golfliefhebbers. Mede daarom organiseert de club diverse golfactiviteiten, zoals een speciaal golfparcours. Kinderen kunnen met een echte kinderscorekaart in de hand zelf de beginselen van de golfsport ontdekken. Alle jonge golfers in sp├ę krijgen bovendien een verrassing.

Kijkje in de keuken

Doel van de Open Golfdagen is om bezoekers van Golfclub De Berendonck een kijkje in de keuken te bieden. Belangstellenden die meer willen weten over het onderhoud van een golfbaan en hoe het gras zo kort mogelijk gemaaid wordt krijgen informatiesessies van greenkeepers.

Ook is het mogelijk om diverse proeflessen te volgen bij de Wijchense golfprofessionals. Deze lessen duren tachtig minuten en zijn gratis. Ook ervaren golfers zijn welkom op de open dag.

Bron: wijchensnieuws.nl

door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM