Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Koninklijke Haagsche G&CC beste club en baan Leadingcourses

donderdag 23 maart 2017

Jeroen Korving en voorzitter Coks Bosman
Met een gemiddelde score van 8,8 is de Koninklijke Haagsche G&CC voor de derde keer op een rij uitgeroepen tot beste golfclub van Nederland door Leadingcourses.com.

Op de tweede en derde plaats eindigen The Dutch (8,7) en Utrechtse Golfclub De Pan (8,68). De Golfers' Choice Award voor beste golfbaan gaat ook naar de Koninklijke Haagsche G&CC. De club behaalde hier een score van 9,12. De tweede en derde plek zijn weggelegd voor respectievelijk de Noordwijkse Golfclub (8,96) en Utrechtse Golfclub De Pan (8,93).

De prijs voor de beste 9-holesbaan gaat naar Golfclub De Haar, met een score van 7,98. Op de tweede en derde plek in deze categorie staan Golfbaan Zuid-Drenthe (7,89) en Wassenaarse Golf Groendael (7,77). Prise d'eau Golf staat met een score van 8,4 op nummer 1 in de categorie par-3-banen, voor Pitch & Putt Golf Bussloo (8,20) en de Gezandebaan van Golfbaan het Woold (8,15). Deze laatste golfbaan wordt door golfers ook geroemd om zijn gastvrijheid en de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

De prijzen worden elk jaar uitgereikt op basis van beoordelingen van golfers. De volledige ranglijsten zijn te vinden op de site van Leadingcourses.

Bron: Leadingcourses.com

door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM