Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Melspring lanceert Marathon TCR voor grasherstel

dinsdag 24 januari 2017

Op de Bigga Turf Management Exhibition (BTME) in Harrogate heeft Melspring International B.V. zijn nieuwe product Marathon TCR gelanceerd.

Op de stand van Sherriff Amenity, dat de distributie van de Melspring product range in Groot-Brittanniƫ voor zijn rekening neemt, presenteerde Melspring met trots het nieuwe Marathon Turf Core Renovator voor het eerst aan het grote publiek.

Marathon TCR is een veelzijdig product dat over de gehele golfbaan gebruikt kan worden (roughs, fairways, greens), alsmede op sportvelden en openbaar groen dat gerevitaliseerd/gerenoveerd dient te worden met actieve organische stof.

Het product bestaat uit een zelfontwikkeld organisch mineraalcomplex, ontworpen zodat voedingsstoffen beter worden benut. Het is ontwikkeld om gras te helpen zich snel te herstellen van stresssituaties, ontstaan door onderhoud. Het product bevat een mix van stikstofbronnen die zorgen voor directe en langdurige groei zodat herstel snel is ingezet en speeloppervlakten snel weer in gebruik kunnen worden genomen.

De formule is NPK 4-3-4 + 8 CaO + 3.5 MgO + 0.5 Fe en gebruik van het product resulteert in snelle dichtgroei van de graszode en een afname van stabiele organische stof in de bodem.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM