Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Vos Capelle breidt assortiment robotmaaiers uit met maaiers Belrobotics

dinsdag 13 september 2016

De Bigmow van Belrobotics
Nu de vraag naar robotmaaiers op onder andere sportvelden en golfbanen stijgt, heeft Vos Capelle besloten de expertise uit te breiden naar deze doelgroep en dealer te worden van Belrobotics.

Belrobotics is vooral bekend van de Bigmow. Deze maairobot wordt al gebruikt bij onder andere de gemeente Zevenaar, Ajax en bij de KNVB (Papendal). Deze maairobot heeft met de vijf maaikoppen met 15 messen een maaibreedte van 1050 mm. De capaciteit van één Bigmow is circa 20.000 m² (2 ha), het apparaat is daardoor in staat twee aaneenliggende voetbalvelden te maaien. De maaihoogte is instelbaar vanaf 22 mm.

Vos Capelle is inmiddels tien jaar leverancier van Robotmaaiers. Dagelijks zijn twee technisch specialisten druk met het plaatsen en onderhouden van de robotmaaiers. In de afgelopen jaren is het klantenbestand gegroeid tot circa 650 robotmaaiers, hoofdzakelijk Automowers van Husqvarna. De groothandelstak van Vos Capelle levert voor gemeenten, sportclubs en golfbanen meststoffen, graszaden, bodemverbeteraars en aanverwante artikelen. Dit grote netwerk is een prima basis voor de verdere introductie van deze robotmaaiers, zo stelt het bedrijf. Naast de Bigmow, bestaat het assortiment uit de Parcmow (65 cm, tot 1 ha), de Greenmow (42 cm, tot 6000 m²) en de Ballpicker (ballenraper voor de golfgreen).

Vos Capelle is dealer voor Zuid-Nederland.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM