Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Overname werkplaats activiteiten van Aha de Man door Jean Heybroek B.V.

donderdag 14 juli 2016

Op de foto Leo Sparla, directeur AHA de Man en Roon Hylkema (r), directeur Jean Heybroek
Per 1 juli 2016 neemt Jean Heybroek nagenoeg alle werkplaatsactiviteiten over van Aha de Man. Hiertoe zullen de medewerkers van de centrale werkplaats te Zevenbergen in dienst komen bij Jean Heybroek.

Na een periode van overleg en onderhandelingen tussen de partijen heeft AHA de Man de keuze gemaakt om de samenwerking met Jean Heybroek verder uit te breiden voor de komende jaren. Voor AHA de Man betekent dit een verdere focus op haar core business: het onderhoud, de renovatie en de aanleg van golfbanen.

Op dit moment worden door Aha de Man naast de aanleg van een 18 holes championship course en zes holes compact course op Sterrebeek / Brussel een aantal gerenommeerde projecten uitgevoerd. Voorbeelden zijn de renovatie en uitbreiding van de Oosterhoutse Golfclub en de aanleg van zes holes en een golfschool voor Wase Golf in Sint Gillis Waas in Belgiƫ.
In totaal heeft Aha de Man een kleine twintig golfbanen in Nederland, Belgiƫ en Duitsland in beheer en onderhoud.

Jean Heybroek en enkele van haar servicepartners zullen met deze uitbreiding van service en onderhoud van het machinepark van Aha de Man hun activiteiten flink vergroten. Deze overname past in het beleid van Jean Heybroek om onderhoud van machineparken voor golfbanen verder te optimaliseren.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM