Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Ransomes Jacobsen Ipswich kiest voor slijpbanken en workstation van Foley

woensdag 16 maart 2016

Foley Accu-Master 653
Ransomes Jacobsen Ipswich heeft ervoor gekozen om de Foley Accu-Master 653 kooi-slijpbank, welke vorig jaar op GTH2015 genomineerd werd voor het gouden klavertje 4, met de Foley workstation en de Foley Accu-Pro 672 ondermessen-slijpbank te plaatsen in zijn faciliteit te Ipswich.

Deze set slijpbanken heeft Arjen Spek, die Foley United vertegenwoordigt in Europa, Noord-Afrika en Midden Oosten, vorige week in het trainingscentrum in Ipswich in bedrijf gesteld. Op deze locatie komen jaarlijks honderden bezoekers, wat het voor Foley United een perfecte locatie maakt om de bezoekers kennis te laten maken met deze unieke slijpbanken. Foley United onderschijdt zich door alle soorten maaiunits van Ransomes, Jacobsen, Toro of John Deere geheel te kunnen slijpen volgens de fabriekgegevens van de maaimachinefabrikant.

Foley United viert dit jaar zijn 90-jarige bestaan en heeft ter ere van deze gebeurtenis op de GIS 2016 beurs in San Diego een nieuwe ondermessen-slijpbank geïntroduceerd, de Foley Accu-Pro 673. Deze is voorzien van een automatische voeding. Meer informatie hierover is te vinden via deze link.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Hans Leussink | 17 maart 2016 | 11:58
De kroon op al je werk en inzet!! Proficiat!!
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM