Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuwe golfbaan voor Rotterdam

dinsdag 17 oktober 2017

Rotterdam wordt een 27 holes golfbaan rijker. Eigenaar John Scholte is hiervoor een partnerschap aangegaan met Hollandsche Greenkeeping Maatschappij, die deze nieuwe golfbaan zal voltooien en onderhouden.

In samenspraak zijn een aantal belangrijke keuzes gemaakt om voorbereid te zijn op de toekomst. Dit houdt onder meer in dat er een optimaal drainagesysteem wordt aangelegd. Daarnaast wordt nu al rekening gehouden met de Green Deal; in de toekomst mogen er geen bestrijdingsmiddelen meer worden toegepast, wat vraagt om een andere keuzes, onder andere qua gras en zand.

Golfpark Rotterdam wordt een uitdagende golfbaan gelegen in duinachtig landschap met fraaie wandelpaden en natuurschoon en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde golfers. De drivingrange zal worden uitgerust met maar liefst 100 overdekte afslagplaatsen zodat de liefhebber in elke weersomstandigheid een balletje kan slaan.

Op de foto: Hans Schaap (directeur HGM), Manfred van der Wal (landschapsarchitect) en John Scholte (eigenaar Golfpark Rotterdam)


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES