Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Vervangen holes op de Maastrichtsche

dinsdag 14 maart 2017

Op de “Maastrichtsche” is de laatste jaren veel gebeurd. De karakteristieken van deze inland linksbaan met brede fairways, zijn echter gebleven. Gekoppeld aan snelle geonduleerde greens en dicht fairwaytapijt is dit een reden regelmatig terug te keren naar deze hooggelegen baan.

5 Holes zijn gebouwd op Belgisch grondgebied. In de oude lay-out moesten spelers een toegangsweg oversteken om hole 4 en 5 te spelen. Dit is nu niet meer nodig daar deze holes vervangen zijn en er een nieuwe meer logische lay-out ontstaan is. De nieuwe holes sluiten nu aan op de andere banen waardoor de looproutes ingekort zijn en de speeltijd met ca. 20 minuten verminderd is. Totale lengte is verhoogd naar 6077 meters, CR 73.0, Slope 13. Een grote verandering heeft plaatsgevonden op de vroeger aanwezige 9 holes Par 3 baan, par 27, die vergroot is naar een volledig 9 holes baan met een Par van 35 (70).

Dit werd mogelijk omdat de oude holes 4 en 5 toegevoegd zijn aan de nieuwe “Lanakense” zoals deze traditionele baan gedoopt is. Deze situeert zich in het bosgedeelte en is een typische bosparkbaan waar techniek belangrijk is. De lengte van deze 9 holes baan bedraagt 2213 meter Voor de beginnende golfers is een nieuwe 9 holes Par 27 baan gecreëerd. De holelengtes variëren van 20 meter tot ca. 100 meter met een totale lengte van ca. 600 meter. De bovengenoemde werkzaamheden zijn in goede samenwerking met greenkeepring team uitgevoerd.


Naam opdrachtgever: Golfclub Maastricht
Naam aannemer: Greenkeepring team van Golfclub Maastricht
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES