Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Grootschalige renovatie op Haarlemmermeersche GolfClub

woensdag 29 juni 2016

In samenwerking met golfbaanarchitect Alan Rijks is Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM) het jaar gestart met een grootschalige renovatie op de Haarlemmermeersche Golfbaan in Cruquius.

De werkzaamheden betroffen onder meer het renoveren van de voorgreen van hole Lynden 7 en 8. De voorgreens zijn uitgegraven en afgevoerd naar depot. Drainage en drainagezand zijn geleverd en aangebracht. Vervolgens is het geheel geshaped, geƫgaliseerd en rondom afgewerkt. Tenslotte zijn graszoden geleverd en aangebracht. Over de gehele golfbaan werden diverse bomen gerooid. Doel is voornamelijk betere wind- en lichtdoorlaat te creƫren, evenals speltechnisch verbeteringen (o.a. zichtlijnen) te bewerkstelligen. De teeboxen van Leeghwater 4 en Lynden 7 en Cruquius 5 zijn gerenoveerd en deels vergroot. Zo is drainage vernieuwd, toplaag verbeterd en aangebracht, tee beregening uitgebreid en aangepast. Tenslotte werden de bunkers gerenoveerd op de banen Leeghwater, Lynden, Cruquius en Bolstra. Doordat de bunkers door HGM meteen weer in het juiste profiel zijn geshaped en de drainage is vervangen, verkeren deze weer voor vele jaren in goede staat.


Naam opdrachtgever: Haarlemmermeersche Golf Club Contactpersoon opdrachtgever: Vera van den Berg Contactgegevens opdrachtgever: Vera@haarlemmermeerschegolfclub.nl

Naam architect: Alan Rijks

Naam aannemer: Hollandsche Greenkeeping Maatschappij B.V.
Contactpersoon aannemer: H.C. Schaap
Contactgegevens aannemer: Hans@hgmgolf.nl

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES