Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Mechan Groep wordt importeur Wiedenmann

maandag 7 september 2015

Het Duitse merk Wiedenmann heeft de laatste jaren een beetje gezworven tussen verschillende Nederlandse importeurs. Nu heeft het bedrijf weer gekozen voor een exclusieve importeur en wel de Mechan Groep in Achterveld.

Dit bedrijf is vanaf 1 september 2015 de exclusieve importeur in Nederland van Wiedenmann, de Duitse fabrikant van professionele werktuigen op het gebied van gras, gazon, sportvelden, golfbaanonderhoud en winterdienst. Dit wordt 8 september 2015 op Groen Techniek Holland beurs bekend gemaakt. De Mechan Groep importeert naast de tractormerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra, ook tal van andere merken voor de agrarische en groentechnieksector.
Van den Heuvel: 'De Mechan Groep heeft veel vertrouwen in dit merk. Wij zijn ervan overtuigd dat we deze gespecialiseerde werktuigen goed kunnen vermarkten via onze dealers. Welke dealers Wiedenmann gaan voeren is nog niet precies bekend.
Wiedenmann werd tot voor enkele jaren exclusief geïmporteerd door Pols Zuidland. Als niet exclusief importeur is daar Van Der Klugt bijgekomen. Het idee daarvan was dat Van der Klugt de verkoop buiten de golfsector een push zou kunnen geven.
GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES