Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nederlandse Greenkeepers voor kennismaking op 'BMW OPEN' GC Lärchenhof

vrijdag 16 mei 2014

De eerste kennismaking op Golf Club Gut Lärchenhof van 'onze vier'greenkeepers is gezellig verlopen. De vier gaan assisteren bij het BMW Open in Juni.

Woensdag 14 mei werden wij: Herbert van Hout, Patrick van den Beuken, Erik van Wijhe, Freek Hendrikx, en Jolanda Vonder door Jeremy Kramer verwacht op Golf Club Gut Lärchenhof te Pulheim.

Christoph Vogel hoofdgreenkeeper op deze prachtige baan heette ons hartelijk welkom, en legde het één en ander uit, hoe hij de maaipatronen wou uitzetten. Het ijs was al snel gebroken, en hij liet erna zijn machinepark zien. Dit was al erg groot, maar tijdens de wedstrijd wordt dit nog vele malen meer.
Gezamenlijk zijn we met z'n allen in 2 'limohandicarts' de baan rond gereden, hier vertelde Christoph Vogel uitgelaten over zijn handelingen in de baan, en maakte een ieder nog enthousiaster over het BMW International Open. Na een goed bord vol eten, ging een ieder onder de indruk van deze baan weer huiswaarts.

Mocht u zin hebben om het BMW International Open van dichtbij te aanschouwen, dinsdag 24 t/m zondag 29 juni bent u van harte welkom.Kijk voor meer informatie op www.gutlaerchenhof.deREACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES