Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuw cao-boekje voor hoveniers en groenvoorzieners beschikbaar

donderdag 8 mei 2014

Onlangs hebben de sociale partners in de hoveniers- en groenvoorzienersbranche een overeenkomst bereikt over een nieuwe cao. Het cao-boekje is nu beschikbaar via de branchevereniging VHG.

De volledige tekst van deze cao is nu voor alle bedrijven in de sector beschikbaar. De nieuwe cao heeft een looptijd van 1 januari 2014 tot en met 29 februari 2016. Kernwoord in de cao is flexibiliteit, waarbij de introductie van het nieuwe jaarurenmodel het meest in het oog springt. Met dit jaarurenmodel wordt het namelijk mogelijk om het werk, afgestemd op het aanbod ervan en de weersomstandigheden, meer flexibel door het jaar heen in te delen. Daarnaast zijn in de nieuwe cao onder meer afspraken gemaakt over de loonontwikkeling in de komende jaren en de invoering van een functionerings- en beoordelingssysteem.

Op basis van de algemeen verbindend verklaring is de cao van toepassing op alle bedrijven die onder deze werkingssfeer vallen. Door deze collectieve arbeidsvoorwaarden staan zij op dit punt allen gelijk aan de streep. Sociale partners hebben zich in de aanloop naar dit cao-akkoord ingespannen om, gesteund door de input van hun achterbannen, een actuele set van arbeidsvoorwaarden voor de branche te realiseren.

KLIK HIER om naar de website van de VHG te gaan en het boekje te bestellen.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES