Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Wie wordt Greenkeeper of the Year 2016?

maandag 23 maart 2015

Wie wordt er Greenkeeper of the Year 2016? Wie wordt de opvolger van Koert Donkers en Kristian Summerfield als Greenkeeper of the Year 2016?

Het vakblad Greenkeeper organiseert dit jaar voor de derde keer op rij, de verkiezing van de Greenkeeper of the Year. Met dank aan de sponsors Jean Heybroek, Everris, Bayer en Innoseeds gaat een deskundige jury dit jaar weer opzoek naar de beste, meest getalenteerde Greenkeeper van Nederland.

Denk jij dat je voor deze award in aanmerking komt? Of ken je een collega greenkeeper waarvan je vindt dat hij of zij een goede kandidaat is?

De jury roept greenkeepers op om zich op te geven voor de Award. Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen en uw kandidaten door te geven aan Hein van Iersel via project@nwst.nl. Kandidaten kunnen zich ook aanmelden door het formulier in te vullen via onderstaande link.

KLIK HIER VOOR DE VRAGENLIJST VAN DE GREENKEEPER OF DE YEAR

Vakblad Greenkeeper organiseert voor de derde keer de Greenkeeper of the Year Award. Koert Donkers was der eerste winnaar. Afgelopen jaar was Kristian Summerfield van De Scherpenbergh de winnaar. Daarnaast is afgelopen jaar voor de eerste keer de Greenkeeper High Potential award uitgereikt. Deze award ging naar Derck Versteegh van The Dutch.

door Peter Jansen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES