Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Video: Demonstraties tijdens Green Live Tour 2018

dinsdag 26 juni 2018

Na twee succesvolle edities organiseerde GKB Machines eerder deze maand met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Tussen dinsdag 5 en donderdag 14 juni deed de Greenlive Tour drie verschillende golfbanen aan, met precisiebeheer op de golfbaan als thema. Tijdens deze bijeenkomsten kwamen zowel de theorie als de praktijk uitgebreid aan bod.

De Tour deed dit jaar golfbaan de Swinkelsche in Someren aan, net als De Hoge Dijk in Amsterdam en De Koepel in Wierden. Greenkeeper was in Wierden aanwezig om verslag te doen van de machines die Vredo, GKB en John Deere tijdens de live demo getoond werden. De dag werd mogelijk gemaakt door onder andere Barenbrug.

In de ochtend van 14 juni werden seminars gegeven door NGA en NLadviseurs. Guido Hamelink van NLadviseurs vertelde tijdens zijn presentatie over de vraag hoe je het greenkeeping team zo in kunt zetten dat je de kwaliteit bereikt die je voor ogen hebt. In onderstaande video vertelt hij hier wat meer over:
Live demonstraties
In de middag toonden GKB Machines, John Deere en Vredo de mogelijkheden van hun nieuwste machines voor optimaal beheer van de golfbaan. Het aanwezige publiek stond er bovenop om alles goed te bekijken en eigenhandig de werking van de machines te testen.


door Linde Kruese

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES