Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Van Mondfrans: 'Orders uit alle hoeken van het land'

maandag 16 april 2018

Amenity Solutions, de nieuwe distributeur van Aquatrols onder leiding van Jan van Mondfrans, heeft in zijn eerste weken al veel orders binnen gehad.

Sinds Van Mondfrans (mede)verdeler van Aquatrols is geworden, kunnen aannemers en greenkeepers de producten direct bij hem bestellen. Die aanpak lijkt zijn vruchten af te werpen. Aannemer De Enk Groen & Golf was hierin een opvallende uitschieter, aldus Van Mondfrans.

Hoog kwaliteitsniveau
De Enk kiest voor het watermanagement van al hun banen voor Revolution. Gerard van der Werf van De Enk laat weten: 'Bij De Enk willen we graag dat klanten en medewerkers met veel plezier aan ons bedrijf denken en ermee verbonden willen zijn. Daarom streven we naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Met onze gerobotiseerde maaimachines verzamelen wij data over de conditie van de grasmat zodat precisiebeheer mogelijk wordt. Daarmee geven we voorrang aan golf en het milieu. Een product als Revolution past daar uitstekend bij.'

Mertens is vanaf 1 april ook dealer geworden van Aquatrols. Het bedrijf uit Horst (Limburg) nam vorige maand ook al de verkoop van Barenbrug-grassen op zich.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES