Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuwe beluchters van Jacobsen

dinsdag 6 maart 2018

De Jacobsen GA580
Jacobsen kondigde vorige maand twee nieuwe modellen aan: de GA450 en de GA580. Beide GA-modellen zijn beluchters.

De beluchters dienen achterop een tractor gemonteerd te worden. Zowel de GA450 als de GA580 kan beluchten tot twintig centimeter diep in de grond. Beiden zijn uitgerust met zogenaamde Perfectstrike-technologie, wat volgens Jacobsen voor perfect ronde en uniforme gaten zorgt. De wortelzone wordt bovendien minimaal aangetast, waardoor het gras snel kan herstellen.

Greens en fairways
Elk model heeft een specifieke werkbreedte en diepte, waarmee ze samen alle verschillende onderdelen van de golfbaan kunnen verzorgen. De GA450 is geschikt voor het beluchten van greens. De machine is licht in gewicht, waardoor de beluchting snel en efficiënt verloopt. De 450 heeft een werkbreedte van zo'n 140 centimeter. De GA 580 kan het best uit de voeten op fairways. Het model is voornamelijk ontworpen voor gebruiksgemak en gebruiksvriendelijk onderhoud. De 580 heeft een werkbreedte van zo'n 180 centimeter.

De GA-serie verschijnt voorlopig alleen in de Verenigde Staten. Mogelijk worden de nieuwe modellen later dit jaar naar Europa geïmporteerd, maar hier is volgens Marc Reuter van Pols nu nog geen zekerheid over.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES