Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Buiting ontwikkelt Golfbaandataviewer met informatie voor golfsector

donderdag 14 september 2017

De golfbaandataviewer
In opdracht van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft Buiting Advies de Golfbaandataviewer ontwikkeld. Dit online platform ontsluit relevante informatie voor en over de golfsector via interactieve kaartbeelden.

Deze informatie varieert van landelijke thema's als Natura2000, de bodemkaart en lokale gegevens over bijvoorbeeld flora en fauna op de golfbaan of de oppervlakte van de greens. Met de Golfbaandataviewer biedt de NGF ondersteuning bij professioneel en duurzaam golfbaanbeheer en zorgt zij voor meer transparantie in de golfsector. Steeds meer golfbaanbeheerders stellen ook baanspecifieke gegevens ter beschikking waarmee zij een waardevolle bijdrage leveren aan deze doelstelling.

Regelmatige updates
De Golfbaandataviewer is doorlopend in ontwikkeling. Buiting Advies, dat de dataviewer ook beheert, draagt zorg voor regelmatige updates van bestaande kaartlagen. Ook voegt het adviesburau relevante thema's aan het platform toe zodra deze beschikbaar komen en neemt het gegevens op van golfbanen die hierin participeren. De golfbaandataviewer is voor iedereen vrij toegankelijk.

De dataviewer wordt zaterdag 16 september door de NGF gepresenteerd in Gorinchem tijdens een bijeenkomst rond het kwaliteitszorgsysteem GEO.

Geïnteresseerden kunnen hier een kijkje nemen.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
J.M van Rees | 18 september 2017 | 17:34
De Golfbaandataviewer is ontwikkeld door Buiting advies in samenwerking met NL adviseurs
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES