Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Heatweed Technologies GmbH
Turbinestraat 16A
3903 LW Veenendaal
Nederland

Tel: 0318 469 799
E-mail: mail@heatweed.com

BTW: NL815637272B01

www.heatweed.com
Over Heatweed
Heatweed Technologies heeft meer dan 35 jaar ervaring met onkruidbestrijding in al zijn vormen. We hebben gewerkt met schuim, maar wilden een effectievere en betaalbare methode die geen gebruik maakt van palmolie. Heatweed was de eerste die heet water introduceerde als een methode in Scandinavië en is nog steeds alleen als het gaat om hoge capaciteitsmachines die speciaal voor onkruidbestrijding zijn ontwikkeld met bewezen effectiviteit Heatweeds visie is de nieuwe maatstaf voor chemievrije onkruidbestrijding!

Dit is de reden waarom Heatweed is betrokken bij verschillende pan-Europese onderzoeksprojecten die zich richten op oplossingen met een grotere capaciteit met lagere kosten en nog betere resultaten. Wij zullen altijd veel tijd en middelen ter beschikking stellen voor productontwikkelingen en studies- feedback van onze klanten speelt een belangrijke rol in deze.

De heet water technologie is gebaseerd op verschillende onderzoeken van de Zweedse Landbouwuniversiteit (SLU), De Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Europa, en andere plaatsen.
Al deze studies concluderen dat heet water is de toekomst, maar dat meer technische ontwikkelingen noodzakelijk zijn om een consistent resultaat te geven tegen lagere kosten. Hier zijn Heatweed en haar partners in het nabije verleden al geslaagd.

Voor ons is altijd belangrijk om altijd de beste oplossing te bieden. Het doel moet worden bereikt om de beste resultaten met onkruiden met de economisch meest gunstige oplossingen te bieden aan de klant. Dit maakte ons bijvoorbeeld de winnaar in de Zweedse Eco-company trofee in 2014
CONTACTPERSONEN
Cecilie Ruud
CEO/Business Development
+47 (9960) 9999
Cecilie.Ruud@heatweed.com
Huub Hiddema
Sales & Operations Manager
06 108 994 78
h.hiddema@heatweed.com
Jan van der Zanden
Salesmanager Benelux
06 12 48 82 84
j.vdzanden@heatweed.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Win de strijd met ISRP
Heatweed introduceert een goed gedocumenteerde methode voor de verwijdering van invasieve plantensoorten. ‘Documenteren hoe vermindering van de plant populatie op een duurzame, economische en milieuvriendelijke manier plaatsvindt’, dat
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
Heatweed komt met aanhanger voor Mid 22/8
Heatweed Technologies heeft onlangs een mobiele en compacte trailer geïntroduceerd voor de Heatweed Mid 22/8.
Lees meer
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Aan de slag op de Demo-Doe-Dag met Heatweed
Om de brede productrange van onkruidbestrijding machines goed te demonstreren, brengt Heatweed in ieder geval haar meest compacte machine, Heatweed Mini 14/6, en de meest professionele machine, Heatweed Sensor 400/34 mee.
Lees meer
Onkruidbestrijder Wave overgenomen door Holder en Heatweed
Machinefabrikant Holder en Heatweed technologies nemen onkruidbestrijder Wave Weed Control uit Veenendaal over. Wave gaat verder onder de naam Heatweed technologies.
Lees meer
Op de agenda: Dag van de Openbare Ruimte België
De Dag van de Openbare Ruimte in België staat weer voor de deur. 1en 2 februari wordt in de Expo in Brussel de dertiende editie van de beurs georganiseerd.
Lees meer
Informatie- en demodagen onkruidbestrijding bij Lecoba
Lecoba organiseert 9 en 10 februari informatie- en demodagen over onkruidbestrijding, met presentaties en diverse demo’s door Multihog, Wave, Nimos en Weedheater.
Lees meer
10 november: gratis demodag bij Almat Laren
Op donderdag 10 november organiseert Almat Laren een gratis demodag op locatie bij Wolterinck BV.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort.
Met alleen heet water krijgen we het niet gefikst
Een keurig persbericht stuurde Wichard de Vries, ceo van SG Groengroep naar de redactie van dit vakblad. Op de foto bij het bericht reikt Nanne Stiemsma van DEM de sleutels van twee nagelnieuwe, mooi in de bedrijfskleuren gespoten Heatweed-sensormachines over aan de directeur van dit Friese groenbedrijf.
Veel noviteiten op Demopark
Een bezoek van één dag aan Demopark Eisenach is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs. Iedereen die je spreekt, is enthousiast over de bijzondere combi van machines die hier te zien is, naast een groot aantal interessante nieuwigheden.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
'Onkruidbeheer is weer een vak geworden'
Niet chemisch onkruid bestrijden vereist denkwerk. Het weer, eventuele obstakels ter plaatse, de verharding en het soort onkruid bepalen (mede) het succes. Nog lang niet altijd en overal wordt de juiste methode op het juiste moment toegepast. Hier valt nog veel winst te behalen, zo leert een rondgang langs een tiental betrokken experts.
Invasieven bestrijden met chemie moet je niet willen en het hoeft ook niet
Nederland loopt waarschijnlijk niet voorop als het gaat om het bestrijden van invasieve exoten. Pas het afgelopen jaar lijken beheerders wat alerter en worden de handen uit de mouwen gestoken. Voor de bestrijding van invasieve exoten zijn er met chemie nog steeds mogelijkheden. ‘Niet doen’, is daarover de mening van Harry Kloosterman van Weed Free Services.
Invasieven aanpakken, maar ook rapporteren en inspecteren in het hetzelfde systeem
Het verschijnsel invasieve exoten is niet nieuw. Verre van dat. Maar tot voor kort konden overheden ziende blind en horende doof blijven ten aanzien van de bestrijding van deze onkruiden. Regelgeving uit Brussel zorgt dat dit niet langer meer mogelijk is. Heetwater-onkruidmachinefabrikant Heatweed heeft nu een nieuwe methode ontwikkeld.
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
1 | 2 | 3 | 4 | 5
FOTOREPORTAGE