Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
NGA
Postbus 8585
3503 RN Utrecht
Nederland

E-mail: info@ngf.nl

OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Jos Scholman bekrachtigt zilveren partnerschap NGA
Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft zich onlangs aangesloten als partner bij de Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA).
Lees meer
Video: Demonstraties tijdens Green Live Tour 2018
Na twee succesvolle edities organiseerde GKB Machines eerder deze maand met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Greenkeeper was in Wierden aanwezig om verslag te doen.
Lees meer
In één dag kennismaken met de laatste ontwikkelingen in precisiebeheer
Na eerdere succesvolle edities voor sportveldonderhoud, worden dit jaar op 5, 7, 12 en 14 juni bijeenkomsten van de Greenlivetour georganiseerd gericht op golfbaanaanleg en -onderhoud.
Lees meer
Nieuwe reeks regionale 'Golf & Groen'-workshops
Koert Donkers en meerdere hoofdgreenkeepers delen hun praktijkervaringen met duurzaam beheer en de Green Deal Sportvelden.
Lees meer
Landelijk keuzedeel Onderhoud van Sportvelden en Golfbanen voor mbo-studenten
Op 8 maart, de Dag van de Sportaccommodaties, is het landelijk keuzedeel 'Onderhoud van sportvelden en golfbanen' gepresenteerd.
Lees meer
Koert Donkers aan de slag bij NGF
Eind 2017 kondigde Joris Slooten zijn vertrek aan bij de NGF. Vandaag is bekend gemaakt dat NGA voorzitter Koert Donkers bij de NGF aan de slag gaat als account manager duurzaamheid en agronomie.
Lees meer
Ministerie I&W en RIVM op werkbezoek bij Golfclub Zeewolde
Vertegenwoordigers lieten zich tijdens het bezoek bijpraten door hoofdgreenkeeper Christian Nueboer, clubmanager Bart Beekmans en de baancommissie.
Lees meer
NGA-gewasbeschermingsdagen deze maand van start
De Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA) organiseert dit voorjaar een viertal gewasbeschermingsdagen.
Lees meer
BTME Harrogate van 23 t/m 25 januari
De BTME is al jaren één van de grootste grasbeurzen van Europa. De komende editie zal waarschijnlijk meer dan honderd exposanten tellen.
Lees meer
William Boogaarts als kwartiermaker naar St. Andrews Links
7 december wordt naast de Greenkeeper of the Year voor de eerste keer de Toro Greenkeeper Student of the Year bekendgemaakt. De prijs: een stage op St Andrews Links. William Boogaarts reisde af naar Schotland om alvast een kijkje te nemen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
'De ideale combinatie van theorie en parktijk'
Na twee succesvolle edities organiseert GKB Machines in juni met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Tussen dinsdag 5 en donderdag 14 juni doet de Greenlive Tour vier verschillende golfbanen aan, met precisiebeheer op de golfbaan als thema.
Veel banen zijn sterker uit de crisis gekomen
De Nederlandse golfsector zit volop in een transitie. Naar duurzamer beheer, maar ook naar bedrijfsmatiger beheer. Jeroen Stevens, directeur van de NGF, heeft daar een uitgesproken mening over. Vakblad Greenkeeper zocht hem op!
NGA Nieuws
'Ervaring in het buitenland brengt je als greenkeeper op een hoger plan'
Greenkeeper Ralf Smeets vertelt over zijn ervaringen tijdens zijn stage op Harbour Town Golf Links in South Carolina (VS). In september 2017 kreeg de regio te maken met de orkaan Irma. Zijn stage werd mede mogelijk gemaakt dankzij opleidingsfonds Pro Turf Care.
De NGA is supertrots op deze kanjers
De NGA is supertrots op deze kanjers, die ondersteunend zijn geweest bij de greenkeeping staff tijdens het KLM Open op the Dutch. Hulde!
Deense golfsector meet werkelijke milieubelasting, terwijl Nederland lijkt aan te koersen op absolute ban op gewasbeschermingsmiddelen
Ook in Denemarken maakt de politiek zich hard voor het uitbannen van chemische gewasbeschermingsmiddelen. Toch lijkt het alsof de Deense golfsector daarbij meer coulance heeft weten te bedingen dan in Nederland het geval is.
Na anderhalf jaar is het tijd om door te pakken met de Green Deal!
Op de Dag van de Sportaccommodaties in Houten hebben de Green Deal-partijen het Innovatienetwerk Green Deal Sportvelden gepresenteerd. Zij willen daarin samen optrekken om innovatie te stimuleren en goede praktijkvoorbeelden te ontwikkelen en te delen. Het doel van de Green Deal-organisatie is om dit jaar deze best practices te publiceren.
Jarl Tranekaer Jorgensen, Toro Greenkeeper Student of the Year: 'Het was fantastisch om ervaring op te doe nop St. Andrews'
Vakblad Greenkeeper organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Greenkeeper of the Year-award. Na een wat lastige opstart heeft dit initiatief definitief wortel geschoten in de Nederlandse greenkeeperwereld.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7