Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Bayer Crop Science
Postbus 231
3640 AE Mijdrecht
Nederland

Tel: 0297 280 666
Fax: 0297 284 165

www.bayercropscience.com
OMSCHRIJVING MERKEN
- Chipco Green®
- Dimanin®
- Interface®
- Merit Turf®
CONTACTPERSONEN
Michel Wimmers
Business Manager Benelux
06 22247857
michel.wimmers@bayer.com
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Organisers happy with National Grass Day Belgium attendance
Organisers and exhibitors of the National Grass Day Belgium are not regretting their decision to host the event over two days.
Lees meer
Nationale grasdag België in volle gang
De Nationale Grasdag in België is in volle gang, dit jaar is het evenement voor de eerste maal meerdaags. Het zonnige weer werkt mee en de bezoekersaantallen reflecteren dat.
Lees meer
Nationale grasdag zet in op bloemen
Over anderhalve week vindt alweer de Nationale Grasdag in België plaats. Een tweedaags praktijkevenement voor professionele groenvoorzieners met dit jaar een focus op live-demonstraties én heel verrassend; bloemen.
Lees meer
Eerste meikevers weer gesignaleerd
De eerste meikevers (Melolontha melolonta) van het jaar zijn de afgelopen week weer gesignaleerd, meldt Vos Capelle. Volgens de totaalleverancier voor groen en tuinbouw zal de eerste massale vlucht dit jaar iets eerder zijn dan afgelopen jaar.
Lees meer
CBb doet uitspraak over openbaarmaking imidacloprid-studies
Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft uitspraak gedaan in een al langlopende beroepsprocedure over openbaarmaking van studies rond imidacloprid.
Lees meer
European Commission conditionally approves Bayer’s proposed acquisition of Monsanto
The European Union has agreed with the plans from Bayer to acquire US company Monsanto but has stipulated that the new company will have to divest shares worth 7 billion euro.
Lees meer
National Turf Day in Belgium
Advanta, Bayer, Compo Expert, ICL and Terracottem will jointly host the second Turf Day in Belgium on 27 and 28 June.
Lees meer
Nationale Grasdag België op 27 en 28 juni
De grasdag is een initiatief van Advanta, Bayer, Compo Expert, ICL en Terracottem. Dit jaar is er een grote focus op livedemonstraties.
Lees meer
Beurs op Golf Industry Show staat weer voor de deur
De beurs op de Golf Industry Show (GIS) in de Verenigde Staten staat weer voor de deur. Het jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats op 7 en 8 februari.
Lees meer
Bayer maakt veiligheidsstudies gewasbeschermingsmiddelen openbaar
Met dit initiatief hoopt het Duitse chemiebedrijf de transparantie over zijn middelen te vergroten.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
'Met Pistol Flex kun je het maandenlang uitzingen zonder onkruid'
In april, mei en juni 2017 hield recreatiepark De Schatberg samen met Bayer en toeleverancier Mertens bv een proef op de parkeerplaats van viersterrenrecreatiepark De Schatberg in Sevenum.
Duurzaamheid, waar gaat dat eigenlijk over?
In het debat over duurzame landbouw gaat het vaak uitsluitend over milieu, klimaat of natuur. Duurzaamheid is echter breder dan deze milieuaspecten.
Digitale maatjes
De gemiddelde kweker heeft aardig wat vakkennis paraat, maar een beetje ondersteuning kan nooit kwaad. Met handige apps bijvoorbeeld, die helpen bij ziekten en plagen of ondersteunen als het juiste gereedschap niet voorhanden is. De redactie van Boom in Business zet negen nuttige apps op een rijtje.
Enthousiast, open en innovatief
Voor alweer de vijfde keer werd donderdag 7 december de Greenkeeper of the Year-award uitgereikt. Dit jaar was de gelukkige titelwinnaar Arjen Westeneng, via aannemer H4A Groen als greenkeeper werkzaam op Golfbaan de Woeste Kop in Axel.
Hoofdgreenkeeper ontvangt Nationaal Open Matchplay-toernooi met stimp 12
Wie wordt de opvolger van Greenkeeper of the Year Vincent de Vries? Eric Wijnhoven (45) werkt als hoofdgreenkeeper bij Golf & Country Club Geijsteren. Door een combinatie van perfectionisme, passie en hechte samenwerking met marktpartijen houdt hij zijn baan op topniveau.
Hoofdgreenkeeper strooit met complimenten en oogst een hoop goodwil
Wie wordt de opvolger van Greenkeeper of the Year Vincent de Vries? Genomineerde Arjen Westeneng van golfbaan De Woeste Kop op Zeeuws- Vlaanderen is vereerd dat hij mee mag doen in de strijd, maar wil ook zijn team voordragen: ‘Ik ben slechts onderdeel van een dreamteam!’
Van den Beuken: 'Little and often is het devies. We houden de bodem open en gezond en de golfer merkt er niks van'
GotY-genomineerde Patrick van den Beuken is een empirisch onderzoeker; hij onderzoekt in de praktijk wat wel of niet werkt voor zijn baan. Als hij een goede werkwijze vindt, gaat hij daar stevig voor staan. Ook heeft hij een duidelijke mening over greenkeeping in zijn algemeenheid.
Greenkeepingteam in dienst van golfbaan gaat door weer en wind voor internationale allure
Hoofdgreenkeeper Jeroen van Eijk (39) van golfbaan Broekpolder was boer in hart en nieren, maar door het greenkeepersvak sleet langzaam maar zeker zijn passie voor het boerenleven. ‘Er is geen mooier vak dan het greenkeepersvak’, aldus de Greenkeeper of the Year-genomineerde.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
FOTOREPORTAGE