Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Hofmeijer Civiel en Cultuurtechniek
Kleine Enkweg 1a
7383 DB Voorst
Nederland

Tel: 0575 501 498
E-mail: info@hofmeijervoorst.nl

www.hofmeijervoorst.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Hofmeijer houdt informatiebijeenkomst biologisch sportveldbeheer
Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek heeft gisteren een informatiebijeenkomst gehouden over sportveldbeheer. Deze stond in het teken van het biologisch bestrijden van Engerlingen en Emelten en sportveldbeheer na 2020.
Lees meer
De meerwaarde van gras
Gras is weer hot, en op de Dag van de Sportaccommodaties zullen we dat merken. In de stand van Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek verandert echter niets.
Lees meer
Vernieuwing golfbaan Heelsum bijna voltooid
De vernieuwing van golfbaan Heelsum is bijna klaar. De Enk Groen & Golf heeft in de eerste fase het bestaande bunkerzand door nieuw bunkerzand vervangen. In samenwerking met Hofmeijer werd heide op de golfbaan werd getransplanteerd.
Lees meer
Nieuw O2-veld in Aalten
Op 31 oktober is het nieuwe O2-veld bij voetbalvereniging AD’69 overgedragen. Het veld werd aangelegd door Hofmeijer Cultuurtechniek en mogelijk gemaakt door een spaaractie van DCM, de 'Grote Grass Match'.
Lees meer
Voetbalclub Aalten wint toplaagrenovatie grasmat met prijsvraag
Voetbalvereniging AD’69 heeft de hoofdprijs gewonnen van de prijsvraag die vorig jaar door DCM werd uitgeschreven: een toplaagrenovatie van het hoofdveld. Deze is inmiddels succesvol uitgevoerd.
Lees meer
PROJECT: nieuwe beregening voor landgoed te Leersum
In opdracht van Hofmeijer Cultuurtechniek heeft Mölder Sportveldberegening op landgoed Broekhuizen te Leersum een complete ondergrondse beregeningsinstallatie aangelegd.
Lees meer
Hofmeijer: natuurlijk voetballen we op gras
Juist nu we met elkaar weer uitgebreid discussiëren over kunstgras wordt het tijd dat we onze scope verbreden. Nederland is het land van het echte gras.
Lees meer
Presentaties Nationaal Sportvelden Congres 2016
De presentaties van het tiende Nationaal Sportvelden Congres staan online en zijn te downloaden.
Lees meer
FOTOREPORTAGE: Nationaal Sportvelden Congres 2016
Op woensdag 1 december werd op de KNVB-campus te Zeist de tiende editie van het Nationaal Sportvelden Congres georganiseerd. Meer dan tweehonderd bezoekers wisten de weg naar deze nieuwe locatie te vinden.
Lees meer
Samenwerkingsovereenkomst O2-natuurgrasvelden vandaag getekend
In Barneveld wordt vanmiddag bij Wencop Hoveniers een samenwerkingsovereenkomst voor O2-natuurgrasvelden getekend.
Lees meer
1 | 2 | 3
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Het hele jaar voetballen op natuurgras:
Als beheerder van natuurgrassportvelden bent u het hele jaar bezig om het gras in een optimale conditie te houden. U zaait, maait en beregent. Desondanks komt het voor dat na alle inspanningen wedstrijden en trainingen worden afgelast. Omdat het veld te nat is, te modderig of kapot.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Slim doorzaaien verovert Nederland
In 2015 sloegen graszaadbedrijf Limagrain Advanta en machinebouwer Vredo de handen ineen, met als gezamenlijke missie meer veldbeemdgras in onze sportvelden te krijgen.
Hernieuwde kansen voor natuurgrassportvelden
De afgelopen jaren merk ik dat er weer meer over onze grasvelden gesproken wordt. En jammer genoeg niet alleen positief. Maar doordat er ook steeds vaker minder positief over kunstgras gesproken wordt, blijkt dat er voor- en nadelen aan beide constructies kleven.
Korrels op de korrel tijdens jubileumeditite congres
Op donderdag 1 december organiseerde vakblad Fieldmanager voor de tiende keer het Nationaal Sportvelden Congres. Gesprek van de dag tijdens deze jubileumeditie was de discussie rondom SBR-infill. ’s Avonds werd voor de zevende keer de Fieldmanager of the Year Award uitgereikt.
Lava in de toplaag opnieuw uitgevonden als onderdeel van slim totaalconcept
Op woensdag 23 november hielden de initiatiefnemers van het O2-Natuurgrasconcept Kybys en DCM, samen met veldpartner Bras Fijnaart, een studiedag bij Bras Fijnaart.
Fieldmanagers, ik kom eraan!
Mike Fischer is sinds 2012 hoofd technische dienst bij het Princess Hotel Victoria in Hoenderloo, waaraan een voetbalveld ligt dat aan de lopende band verhuurd wordt voor trainingskampen door binnen- en buitenlandse (jeugd)teams, waaronder het Nederlands elftal.
1 | 2 | 3