Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
De Ridder Civiel- en Cultuurtechniek
Postbus 27
3769 ZG Soesterberg
Nederland

Tel: 0346 351 880 / 06 553 737 59
Fax: 0346 352 096

www.jderidderbv.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
NGF organiseert agronomieseminar 'structurele speelkwaliteit'
Tijdens deze interactieve themaochtend passeren verschillende onderwerpen omtrent agronomie de revue.
Lees meer
Biologische bestrijding engerlingen op golfbaan Anderstein
De Ridder BV en Vos Capelle werken op golfbaan Anderstein samen om op een biologische manier engerlingen te bestrijden.
Lees meer
Renovatie voetbalveld Friendship Sports Centre
J. de Ridder BV heeft bij Friendship Sports Centre het voetbalveld gerenoveerd. Daarbij werd onder meer de toplaag verschraald en een nieuwe beregeningsinstallatie aangelegd.
Lees meer
De Ridder verzorgt onderhoud buitenruimte Kasteel Heemstede
Per 1 april 2017 verzorgt J. de Ridder BV bij Kasteel Heemstede het totale onderhoud van de buitenruimte.
Lees meer
Nieuwe locatie voor J. de Ridder
Met de ondertekening van de overeenkomst op vrijdag 17 maart, is het definitief: J. de Ridder B.V. verhuist naar een nieuwe locatie in Soesterberg.
Lees meer
De Ridder B.V. verzorgt per 1 maart het onderhoud bij Golfclub Zeegersloot
Vanaf 1 maart verzorgt De Ridder B.V. het golfbaanonderhoud van Golfclub Zeegersloot. Afgelopen zaterdag tekenden betrokken partijen het onderhoudscontract.
Lees meer
Vincent de Vries Greenkeeper of the Year 2017
8 december werd op Landgoed de Horst de vierde Greenkeeper of the Year-award uitgereikt. Vincent de Vries, via De Ridder werkzaam op De Hoge Kleij te Leusden, ging er met de titel vandoor.
Lees meer
FOTOREPORTAGE: Greenkeeper of the Year 2017
Vincent de Vries ging er dit jaar met de titel Greenkeeper of the Year vandoor. Hij nam de beker in ontvangst van titelhouder van vorig jaar, William Boogaarts.
Lees meer
Meld je aan voor de verkiezing van Greenkeeper of the Year
Vakblad Greenkeeper organiseert op donderdag 8 december 2016 voor de vierde keer in de historie de verkiezing van Greenkeeper of the Year. Greenkeepers kunnen zich aanmelden om de uitreiking van deze award bij te wonen.
Lees meer
VIDEO: Wordt Vincent de Vries de Greenkeeper of the Year 2017?
Vincent de Vries werkt met zijn team van vijf greenkeepers op de bosbaan De Hoge Kleij. Zijn persoonlijke streven is om de baan aantrekkelijk te houden voor grote toernooien.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Na anderhalf jaar is het tijd om door te pakken met de Green Deal!
Op de Dag van de Sportaccommodaties in Houten hebben de Green Deal-partijen het Innovatienetwerk Green Deal Sportvelden gepresenteerd. Zij willen daarin samen optrekken om innovatie te stimuleren en goede praktijkvoorbeelden te ontwikkelen en te delen. Het doel van de Green Deal-organisatie is om dit jaar deze best practices te publiceren.
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL
Het hele jaar voetballen op natuurgras:
Als beheerder van natuurgrassportvelden bent u het hele jaar bezig om het gras in een optimale conditie te houden. U zaait, maait en beregent. Desondanks komt het voor dat na alle inspanningen wedstrijden en trainingen worden afgelast. Omdat het veld te nat is, te modderig of kapot.
Na anderhalf jaar is het tijd om door te pakken met de Green Deal!
Op de Dag van de Sportaccommodaties in Houten hebben de Green Deal-partijen het Innovatienetwerk Green Deal Sportvelden gepresenteerd. Zij willen daarin samen optrekken om innovatie te stimuleren en goede praktijkvoorbeelden te ontwikkelen en te delen. Het doel van de Green Deal-organisatie is om dit jaar deze best practices te publiceren.
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL stonden
Anticiperen op de natuur
Moeilijk hoeft de Green Deal niet te zijn. Maar we moeten er wel mee beginnen.
Peloton golfbaanaannemers duchtig opgeschud
In 2013 organiseerde dit vakblad voor het eerst een inventarisatie van de verhouding tussen uitbesteden en zelf doen onder golfbanen. De aanleiding was een gestage toename van het aantal banen dat zijn greenkeeping buiten de deur doet. Aan die trend lijkt weinig te zijn veranderd, maar er zijn wel de nodige wijzigingen in het golfbaanonderhoud.
Lava in de toplaag opnieuw uitgevonden als onderdeel van slim totaalconcept
Op woensdag 23 november hielden de initiatiefnemers van het O2-Natuurgrasconcept Kybys en DCM, samen met veldpartner Bras Fijnaart, een studiedag bij Bras Fijnaart.
1 | 2 | 3