Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Aha de Man
Industrieweg 23
4762 AE Zevenbergen
Nederland

Tel: 0168 336 030
Fax: 0168 336 603
E-mail: ahademan@ahademan.com

www.ahademan.com
OMSCHRIJVING MERKEN
CONTACTPERSONEN
Marc Jansen
m.jansen@ahademan.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Aha de Man verlengt onderhoudscontract op Golfbaan Ooghduyne
In goed overleg tussen het bestuur van Golfbaan Ooghduyne en Aha de Man is het huidige onderhoudscontract opengebroken en opnieuw met meerdere jaren verlengd.
Lees meer
Herinrichting Par 3/4 Golfbaan Bentwoud
Al geruime tijd zijn er gesprekken gevoerd over het plaatsen van enorme hoogspanningsmasten op deze par 3/4. De greens blijven intact, maar de teeboxen en fairways ondergaan veranderingen.
Lees meer
Aha de Man neemt onderhoud op Golfbaan Delfland over
Golfbaan Delfland is met 36 holes een van de grootste golfbanen van Nederland. Aha de Man zal komende jaren het onderhoud voor Delfland gaan verzorgen.
Lees meer
Van kleiputten naar een 18 holes golfbaan
In verschillende fases worden bij Wase Golf, in het Belgische Sint-Gillis-Waas, kleiputten omgetoverd naar een uitdagende golfbaan.
Lees meer
De Hoge Dijk winnaar Aha de Man Maintenance Cup 2017
Ondanks de regen en wind is editie 2017 van de Aha de Man Maintenance Cup succesvol verlopen.
Lees meer
Amsterdam Old Course verkrijgt Geo-certificaat
De certificering is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen NLadviseurs, aannemer Aha de Man en het personeel van Amsterdam Old Course.
Lees meer
Edese GC Papendal krijgt Europese onderscheiding
De European Golf Association (EGA) heeft de baan nabij het nationale sportcentrum op Papendal in Arnhem uitgeroepen tot July’s Champion of the green.
Lees meer
Demonstratie GPS-fairwaymaaiers op Duitse International Moyland
De Toro 5010 hybrid fairway-maaier en de John Deere 8700 A maaiden gezamenlijk een fairway van International Moyland, een van de golfbanen waar Aha de man het onderhoud verzorgt.
Lees meer
Hoofdgreenkeepers Aha de Man op bezoek bij Kraakman Perfors
De hoofdgreenkeepers van Aha de Man hebben een bezoek gebracht aan Kraakman Perfors. Daar werden de laatste GPS-ontwikkelingen en de modernste John Deere GPS-maaiers gepresenteerd.
Lees meer
Start aanleg eerste holes Wase Golf in zicht
Aan animo geen gebrek tijdens de opening van de nieuwe Wase Golf in Sint-Gilles-Waas (tussen Antwerpen en Zelzate). Hoewel de baan al op ruim 250 leden zit, worden de holes in fasen aangelegd.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Aha de Man weer de schouders eronder, als één man
Aha de Man zet na een stevige reorganisatie vol in op de toekomst met een efficiencyslag door gps-gebruik, maar ook met een opgefriste identiteit, waarin de focus ligt op baanonderhoud en -renovatie en op een hecht klantcontact.
'Het is een uitdaging om de gps-roughmaaier te finetunen, maar hij verhoogt de efficiëntie enorm'
Sinds mei 2017 draait golfbaanaannemer Aha de Man een pilot op golfbaan Bentwoud met de eerste roughmaaier met gps: een John Deere 9009A.
Van kleiputten naar 18 holesgolfbaan
Wase Golf, in Sint-Gilles-Waas (tussen Antwerpen en Zelzate), is het meest recente golfproject in Vlaanderen. Uniek aan dit project is de fasering waarmee uiteindelijk een 18 holesgolfbaan tot stand zal komen.
Nicolas de Schutter: 'Geen moment getwijfeld om deze verantwoordelijkheid te nemen
Nicolas de Schutter (32) is in april begonnen bij golfclub Drie Eycken in Edegem, België. Greenkeeper stelde hem een paar vragen.
Hoofdgreenkeeper Camps: 'Onze extra man heet Johnny en staat gewoon op de planning!'
De golfbaan naast kasteel Moyland in Bedburg-Hau, dat voor het eerst wordt genoemd in documenten uit 1307, is in 2015 heropend, nadat Golf-Park am Schloss Moyland in 2013 failliet ging. De nieuwe golfclub heet Golf International Moyland.
'Die efficiency-stap heeft goed uitgepakt'
Vorig jaar koos AHA de Man er met het oog op efficiency voor zijn volledige machinepark onder te brengen in zogenaamde full operational lease, om zich volledig te kunnen richten op het onderhoud en de renovatie van golfbanen.
Peloton golfbaanaannemers duchtig opgeschud
In 2013 organiseerde dit vakblad voor het eerst een inventarisatie van de verhouding tussen uitbesteden en zelf doen onder golfbanen. De aanleiding was een gestage toename van het aantal banen dat zijn greenkeeping buiten de deur doet. Aan die trend lijkt weinig te zijn veranderd, maar er zijn wel de nodige wijzigingen in het golfbaanonderhoud.
KLM Open: Topgolf op The Dutch met producten van Vos Capelle
Sinds de aanleg van golfbaan The Dutch in het Gelderse Spijk -in 2010- door AHA De Man is Vos Capelle hier al leverancier van onder andere meststoffen, bodemverbeteraars, plantversterkers en gereedschappen.
1 | 2 | 3