Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Donkergroen
Postbus 145
8600 AC Sneek
Nederland

Tel: 0515 417 325
Fax: 0515 435 845
E-mail: communicatie@donkergroen.nl

www.donkergroen.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Donkergroen neemt activiteiten Hoveniersbedrijf IJsselgroen over
Per 1 oktober neemt Donkergroen de activiteiten over van Hoveniersbedrijf IJsselgroen uit Zwolle. De vier medewerkers van IJsselgroen gaan aan de slag bij Donkergroen.
Lees meer
Donkergroen maakt de Zuidas groener
28 september overhandigde Lodewijk Hoekstra het NL Greenlabel Gebiedslabel aan Johan van Hall van ABN Amro. De buitenruimte van de bank en het dakterras van Circl zijn door Donkergroen aangelegd. Daarbij lag de focus op circulariteit.
Lees meer
Daktuingrond zet Dwingeland in bloei
In het centrum van Hoogeveen is gewerkt aan één van de grootste bouwprojecten van Noord-Nederland: De Kaap. Begin 2015 besloot Donkergroen in te schrijven met Heicom als leverancier van de aan te brengen leeflaag.
Lees meer
Donkergroen: circulariteit in de buitenruimte
Eind januari tekenden 180 partijen in Den Haag het Nationaal Grondstoffenakkoord. Hierin staan afspraken om de Nederlandse economie te laten draaien op herbruikbare grondstoffen in 2050.
Lees meer
Donkergroen steunt Operatie Steenbreek
Donkergroen sluit als eerste bedrijf aan bij de landelijke campagne van Operatie Steenbreek. Tot nu toe ondersteunden alleen gemeenten het initiatief.
Lees meer
Dag van de Openbare Ruimte België op 1 februari
De Dag van de Openbare Ruimte vindt daar plaats op 1 februari 2018, en heeft als thema ‘stadsvernieuwing’. Locatie is wederom Expo Brussels.
Lees meer
Overname Natuurlijk Groen door Donkergroen
Donkergroen breidt zijn interieurbeplantingstak uit door per 1 juni de activiteiten van Natuurlijk Groen over te nemen. Dit bedrijf specialiseert zich in de verhuur van kerstbomen en -decoraties in het bedrijfsleven.
Lees meer
Interieurbeplanting bij Alliander Bellevue in Arnhem
Voor de totale renovatie van het bestaande hoofdkantoor Bellevue van Alliander in Arnhem is Donkergroen gevraagd om het binnengroen voor onze rekening te nemen.
Lees meer
Groen onderwijs en hoveniersbedrijven gaan samen leerlingen verleiden
In Bleiswijk vond 9 juni de aftrap plaats van het VHG-project ‘verleiden tot groen MBO’. Met dit project wil VHG de doorstroom van het groene vmbo naar het groene mbo bevorderen.
Lees meer
Onthulling eerste Nederlandse 'Fietsbank'
Gisteren hebben vertegenwoordigers van NL Greenlabel, Grijsen Park & Straatdesign en Donkergroen de eerste Fietsbank van Nederland onthuld.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
De Blauwe Index Stad+Blauw 3 2017
Inrichting & Productdocumentatie.
Buitenaards groenonderhoud
Voetstappen staan nog in het zand. Vlaggenmasten staan trots in de bodem. De zonnestralen weerkaatsen van de zonnepanelen van de satelliet die boven alles uit lijkt te zweven. Het doet denken aan een buitenaards landschap, maar dat is het niet.
Ontwikkeling werkt!
Donkergroen ziet een wereld in beweging met volop kansen voor een positieve bijdrage door dit familiebedrijf. Of het nu gaat om de noodzaak om milieuproblemen aan te pakken of sociale tegenstellingen tegen te gaan, het past binnen de duurzame ambities van het bedrijf.
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
Daktuingrond zet Dwingeland in bloei
In het centrum van Hoogeveen is gewerkt aan één van de grootste bouwprojecten van Noord-Nederland: De Kaap. Hier zijn 138 nieuwe woningen gerealiseerd in de huur- en koopsector, waaronder een woon-zorgcomplex met aanleunwoningen en een herstelhotel.
Geïntegreerde contracten in de groene sector: interessant, maar ook een beetje eng!
De groensector loopt achter in de trend naar geïntegreerde contracten bij aanbestedingen. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat ze slecht lijken te passen bij de aard van de opdrachten én bij de door kleinere bedrijven gedomineerde branche.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
De oervorm van spelen
'Een kind moet kunnen vallen zonder dat de ouder zegt: oh, je nieuwe broek!' Ouders zijn te voorzichtig, terwijl kinderen juist graag risico's nemen. Op onderzoek gaan, dingen ontdekken, de eigen grenzen verkennen; een kind dat buiten speelt leert onbewust heel veel.
1 | 2 | 3