Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Buiting Advies
Wilhelminaweg 64
6951 BP Dieren
Nederland

Tel: 0313 619 042 / 06 537 681 46
Fax: 0313 619 126

www.buiting.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Inscannen greens Koninklijke Haagsche Golf & Countryclub
Buiting Advies heeft de hoogteligging van alle greens op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club tot op twee centimeter nauwkeurig bepaald.
Lees meer
Buiting ontwikkelt Golfbaandataviewer met informatie voor golfsector
In opdracht van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) heeft Buiting Advies de Golfbaandataviewer ontwikkeld. Dit online platform ontsluit relevante informatie voor en over de golfsector via interactieve kaartbeelden.
Lees meer
Gele Wikke ontdekt in Horst aan de Maas
Ecologen van Buiting Advies hebben onlangs de landelijk zeldzame gele wikke gevonden in een wegberm. Deze vlinderbloemige komt van oorsprong uit het zuiden van Europa en is in het verleden met graan uit Zuid-Europa ingevoerd.
Lees meer
Toekomstvisie voor groene omgeving Kennemer Golf & Country Club
De Kennemer Golf & Country Club is een echte duinbaan met natuurlijke duinen, korte vegetaties, struweel en mooie bomen zoals de zomereik. Onlangs ontwikkelde Buiting advies een toekomstvisie en een werkplan voor de komende 25 jaar.
Lees meer
16 september: bijeenkomst 'GEO 2020, license to operate'
16 september wordt door de NGF in de evenementenhal in Gorinchem een bijeenkomst rond het kwaliteitszorgsysteem GEO georganiseerd.
Lees meer
Koninklijke Haagsche kiest voor nauwkeurige GPS-ontvanger
Onlangs heeft Buiting Advies een nieuwe GPS-ontvanger afgeleverd bij de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club.
Lees meer
Kunstproject berg ‘Almere Boven’ bijna gereed
De berg ‘Almere Boven’ is bijna gereed. Deze berg van 29 meter hoog en 131.000m3 dik is een initiatief van de Stichting Bosland in het kader van kunstprojecten door de stichting.
Lees meer
Koninklijke Haagsche Golf & Country Club wint eerste plaats Golfer’s Choice
Ook dit jaar is de eerste plaats van de Golfer’s Choice voor de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. De wedstrijd van de ratingwebsite leadingcourses.com wordt ieder jaar gehouden.
Lees meer
Nieuw bosbeheerplan voor golfbaan Almeerderhout
Golfclub Almeerderhout heeft Buiting Advies opdracht gegeven een bosbeheerplan voor de gehele golfbaan te ontwikkelen. Binnen dit plan spelen twee grote beheerthema’s een prominente rol.
Lees meer
Bos Almere krijgt nieuwe inheemse beplanting
Een deel van de bossen van golfclub Almeerderhout is ziek en wordt gekapt en opnieuw beplant. Begin april gaan nieuwe inheemse boom- en struiksoorten de grond in.
Lees meer
1 | 2
Betere banen
De Projectenparade is een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen. Uw project ook op deze pagina´s in Greenkeeper? Stuur een e-mail naar Lieke van der Weijde (lieke@nwst.nl) en u krijg alle de juiste formulieren toegestuurd.
GISSEN naar de toekomst
Over vijf jaar is er geen golfbaan meer waar niet met GIS gewerkt wordt, zeggen leveranciers van GIS-systemen in Nederland. Ook de NGF is groot voorstander van het gebruik van het computersysteem GIS op de golfbaan.
Gissen waar we naartoe gaan
De eerste onbemande grasmaaiers met gewasscanners rijden al rond bij De Enk Groen & Golf. Tegelijkertijd is GIS voor veel greenkeepers nog een ver-van-mijn-bedshow. De NGF moedigt iedereen in de golfsector aan het computersysteem ook te gaan gebruiken en lanceerde vorige maand de website golfbaandataviewer.nl.
Beter banen
De Projectenparade is een overzicht van de leukste, mooiste en meest bijzondere renovaties, nieuwbouwprojecten of verbeteringen aan nieuwe en bestaande banen.
Golfbaanbeheer anno 2013
De 3D-technologie en GIS. .