Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
BSNC
De Molen 30
3994 DB Houten
Nederland

Tel: 0161 222 808 / 06 225 285 23
Fax: 0161 222 508

www.bsenc.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Training groundsman tennis binnenkort van start
Er worden dit jaar vier trainingsdagen verzorgd voor de nieuwe training groundsman voor tennisbanen, zowel gericht op banen met gravel als kunstgras.
Lees meer
Taskforce Green Deal Sportvelden gaat studiedagen organiseren
De exacte data zijn nog niet bekend, maar de eerste bijeenkomst is waarschijnlijk eind maart.
Lees meer
Genomineerden Innovatieprijs Sportaccommodaties 2018 bekend
Barenbrug is genomineerd met Yellow Jacket Water Manager: een coating voor graszaad op golfbanen.
Lees meer
Themadag 'smart fieldmanagement' druk bezocht
De vijftiende editie van de Nationale Grasdag stond woensdag 24 januari volledig in het teken van innovaties in fieldmanagement. De dag trok zo'n 300 aanwezigen.
Lees meer
Sportaccommodatie 2.0 is thema op Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart 2018 vindt een nieuwe editie plaats van de Dag van de Sportaccommodaties in de Expo Houten. Daarbij zijn de belangrijkste aanbieders van duurzame innovatie aanwezig met gratis kennis en advies.
Lees meer
Dag van de Sportaccommodaties op 8 maart
Bedrijven uit de branche zijn aanwezig om de laatste innovaties en trends te tonen. Daarnaast wordt voor de derde maal de Innovatieprijs Sportaccommodaties uitgereikt.
Lees meer
Nationale Grasdag over toekomstig sportveldbeheer
Op woensdag 24 januari 2018 krijgen bezoekers in de Amsterdam Arena alles te horen en te zien over smart fieldmanagement.
Lees meer
Fieldmanager of the Year-verkiezing in zicht!
Nog een etmaal en dan weten we wie zich Fieldmanager of the Year 2018 mag noemen: Henri ter Braak, Nico van Eerden, Jan Gijzen of Marc Grooteman. Toegang tot het avondprogramma is gratis met een toegangsbewijs voor de beurs.
Lees meer
Zo ziet het programma van de Fieldmanager of the Year-verkiezing eruit
De award wordt dit jaar uitgereikt aan het eind van de eerste dag van de Nationale Voetbal Vakbeurs, die plaatsvindt in de Evenementenhal Gorinchem.
Lees meer
Algavelan nieuw lid BSNC
Algavelan is een nieuwe speler in de sportveldenwereld die oplossingen biedt tegen algen en mos op sportvelden.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
'What makes the STC unique, is that they represent the whole value chain in artificial turf'
Whereas US President Donald Trump’s policy is primarily aimed internally, the American Synthetic Turf Council wants to expand outside the United States. Arnoud Fiolet has been appointed to establish the European branch. Fieldmanager spoke to him about the plans and ambitions the STC has for Europe.
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
Dat kunstgras de toekomst heeft, is een grote leugen
Sjoerd Mossou schrijft over voetbal als auteur en columnist voor onder andere het Algemeen Dagblad en Hard Gras. Tijdens de uitreiking van de Fieldmanager of the Year op 15 november jl. gaf hij een lezing over kunstgras in het betaald voetbal.
'Een mooi stukje waardering voor het werk dat ik al jarenlang lever'
Op woensdag 15 november werd voor de achtste keer de Fieldmanager of the Year gekozen. Marc Grooteman van Holland Sport werd uitgeroepen tot Fieldmanager of the Year 2018, terwijl Jan Gijzen de schaal voor High Potential mee naar huis mocht nemen. Vakblad Fieldmanager was erbij en sprak met de jury.
'Natuurgras absobeert warmte en straalt het niet terug. Dat helpt de stad koel te houden
Vorig jaar startte Sweco in opdracht van BSNC en Plantum een onderzoek naar de meerwaarde van natuurgras voor de leefomgeving. Als resultaat werd begin dit jaar het rapport Écht gras is altijd groener.
Wie denkt de STC wel dat ze is?
Het beleid van de Amerikaanse president Donald Trump mag dan vooral ‘intern’ gericht zijn, de Amerikaanse Synthetic Turf Council wil zich juist buiten de Verenigde Staten gaan profileren. Arnoud Fiolet is uitverkozen om vorm te geven aan de Europese tak. Fieldmanager sprak met hem.
Nieuw vraagstuk voor de markt: grond of bouwstof
Deze zomer wordt in Amersfoort het kunstgrasveld van voetbalvereniging Cobu Boys vervangen. Een renovatie zoals dat wel vaker gebeurt, zou je denken. De uitloging van rubbergranulaat was op deze locatie echter zo sterk dat de grond geklasseerd werd als verontreinigd, waarna de bodem gesaneerd moest worden.
Een nieuw bedrijf dat de ontwikkeling van sportnormen ter hand gaat nemen
Theo Ceelen heeft zijn bedrijf verkocht. Dat betekent echter niet dat hij milder is geworden en zijn mening over ontwikkelingen in de markt voortaan onder de mat veegt. Verre van dat.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7